Acasă » Emisiuni » Planeta Verde
Emisiunile RFI RO
Publicat: Luni, 1 Aprilie 2013 - Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013

Anomaliile vremii: România, între viscol şi 20 de grade!

Climatologul Roxana Bojariu
Climatologul Roxana Bojariu

Cum se explică toate aceste anomalii? Ce rol joacă schimbările climatice în aceste evoluţii ale vremii? Cosmin Ruscior a discutat la Planeta Verde cu climatologul Roxana Bojariu.

Emisiunea Planeta verde din 1 aprilie 2013
Ascultă interviul Descarca interviul in format MP3

Un articol de: Cosmin Ruscior

Comentarii
Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România
17.12.2014 - România / Politică

Curtea Constituţională a decis miercuri că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 55/2014 privind migraţia aleşilor locali este neconstituţională. Magistraţii au admis astfel sesizarea parlamentarilor PNL. În urma aplicării OUG 55, mulţi aleşi locali au putut schimba tabăra politică, fără să-şi piardă mandatul.

17.12.2014 - România / Economie

Compania OMV Petrom anunță că a descoperit un nou zăcământ de petrol și gaze în județul Buzău. Estimarea posibilei producții zilnice arată că este cea mai mare descoperire de acest fel în ultimii 30 de ani în zona Munteniei.

17.12.2014 - Politică

Emisiunea din 20 decembrie 1989 pregătită de echipa de limbă română Radio France Internationale începe cu un discurs al premierului francez de atunci, Michel Rocard, care a condamnat public în Consiliul de Miniștri evenimentele care aveau loc de la București și Timișoara.

17.12.2014 - România / Politică

Noul Guvern condus de Victor Ponta a depus miercuri jurământul la Palatul Cotroceni. La ceremonie au participat toţi membrii Executivului, însă doar 11 miniştri au depus jurământul de învestitură în funcţie.

17.12.2014 - Ascultă la RFI RO

Situația economică se degradează rapid în Rusia. Rubla cunoaște cea mai mare depreciere din ultimii 15 ani. Într-o încercare de redresare, Ministerul Finanțelor e pregătit să vândă 7 miliarde de dolari. Între timp, populația cumpără produse electronice și electrocasnice, mobilă  și chiar mașini înainte ca prețurile să explodeze și mai mult.

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI