Acasă » Emisiuni » Punerea pe gânduri
Emisiunile RFI RO
Publicat: Vineri, 28 Septembrie 2012 - Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012

Dar dacă ?! Viaţa cu anxietatea

Dar dacă ?! Viaţa cu anxietatea

Am însă destui prieteni care au trecut şi încă mai trec prin episoade anxioase, iar subiectul e teribil de actual, în condiţiile în care psihoterapia rămâne pentru majoritatea românilor un lux şi nici la capitolul „acceptare a problemei“ nu stăm mai bine. Mi s-a părut important să găzduim în paginile Dilemei vechi un dosar făcut în colaborare cu Cristian Lupşa – redactor-şef la Decât o revistă, şi cu Andrei Pungovschi, unul dintre cei mai talentaţi tineri fotografi de la noi. (Luiza Vasiliu)

Laurenţiu Colintineanu îi are invitaţi pe Cristian Lupşa, Andrei Pungovschi şi pe psihiatrul Vlad Stroescu. Împreună merg pe urmele anxietăţii într-o încercare radiofonică de a destigmatiza această tulburare. Şi descoperă pe parcurs şi unele temeri ale lor.

Emisiunea Punerea pe gânduri din 28 septembrie 2012
Ascultă interviul Download MP3

Un articol de: Laurenţiu Diaconu-Colintineanu

Comentarii
Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România

Jurnalul de vineri 17 octombrie: 15h00 - 15h10 TU

Jurnal de ştiri cu Andreea Orosz

Ascultă
14.10.2014 - Presa românească

Sondaj INSCOP: Românii susţin reducerea mandatului prezidenţial (Adevărul) - Guvernul crește salariul minim la anul. Statul ia încă 500 de milioane de lei de la privațI (Evenimentul Zilei) - Două spitale CFR, executate politic din motive imobiliare (România Liberă) - ZF lansează proiectul „România 5%“ - S-a făcut! Piţurcă pleacă de la naţională după meciul cu Finlanda » Cine îi ia locul? (Gazeta Sporturilor)

14.10.2014 - România / Politică

"Victor Ponta a fost ofițer acoperit al Serviciului de Informații Externe între 1997 și 2001" -  este ceea ce a dezvăluit președintele Traian Băsescu, invitat luni seară la Realitatea TV.  Șeful statului a prezentat mai multe documente în sprijinul afirmației sale.

14.10.2014 - România / Politică

Asistăm la un cutremur pentru prezidențiabilul Ponta! Afirmația este făcută la RFI de politologul Andrei Țăranu. În opinia analistului, pentru a câștiga scrutinul din noiembrie, Victor Ponta trebuie să convingă nehotărâții or acest lucru va fi extrem de dificil după dezvăluirile președintelui Băsescu.

14.10.2014 - România / Politică

Credibilitatea României are de suferit enorm, din cauza scandalului legat de ofiţerul acoperit din cursa prezidenţială. O spune la RFI preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. El afirmă că declaraţiile lui Traian Băsescu nu l-au convins, în absenţa unor dovezi concrete.

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI