Acasă » Emisiuni » Punerea pe gânduri
Emisiunile RFI RO
Publicat: Vineri, 28 Septembrie 2012 - Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012

Dar dacă ?! Viaţa cu anxietatea

Dar dacă ?! Viaţa cu anxietatea

Am însă destui prieteni care au trecut şi încă mai trec prin episoade anxioase, iar subiectul e teribil de actual, în condiţiile în care psihoterapia rămâne pentru majoritatea românilor un lux şi nici la capitolul „acceptare a problemei“ nu stăm mai bine. Mi s-a părut important să găzduim în paginile Dilemei vechi un dosar făcut în colaborare cu Cristian Lupşa – redactor-şef la Decât o revistă, şi cu Andrei Pungovschi, unul dintre cei mai talentaţi tineri fotografi de la noi. (Luiza Vasiliu)

Laurenţiu Colintineanu îi are invitaţi pe Cristian Lupşa, Andrei Pungovschi şi pe psihiatrul Vlad Stroescu. Împreună merg pe urmele anxietăţii într-o încercare radiofonică de a destigmatiza această tulburare. Şi descoperă pe parcurs şi unele temeri ale lor.

Emisiunea Punerea pe gânduri din 28 septembrie 2012
Ascultă interviul Download MP3

Un articol de: Laurenţiu Diaconu-Colintineanu

Comentarii
Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România

Jurnalul de miercuri 20 august: 7h00 - 7h10 TU

Jurnal de ştiri cu Mircea Oprea

Ascultă
Concurs

Campania "Carte la RFI" - click aici.

19.08.2014 - România / Social

Omul de afaceri Dinu Patriciu (64 de ani) a murit la Londra, el suferind de mai mulţi ani de cancer. Patriciu urma un tratament în Capitala Marii Britanii. Omul de afaceri a fost supus în iarna anului 2012 unui transplant de ficat.

19.08.2014 - Internaţional / Social

Papa Francisc a vorbit pentru prima dată public despre perspectiva morţii sale. Suveranul Pontif a estimat luni că mai are "doi sau trei ani" de viaţă. El nu exclude posibila sa demisie, în cazul în care nu va mai putea continua, potrivit AFP.

19.08.2014 - România / Politică

Cristian Diaconescu a fost lansat ca un fel de iepure în cursa prezidenţială, de către Partidul Mişcarea Populară, la Congresul PMP din luna iunie. O spune la RFI fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, membru al Fundaţiei Mişcarea Populară. El crede despre demisia lui Cristian Diaconescu, anunţată luni, că fostul candidat PMP "nu avea încotro ca să-şi salveze onoarea", pentru că "azi ar fi fost executat" la Colegiul Naţional al partidului.

19.08.2014 - România / Presa românească

Alte subiecte: Udrea, imunitate de la DNA în "Gala Bute". De Udrea nu scapi nici cu Ebola (Jurnalul National) - Cine sunt sfetnicii candidaţilor la Preşedinţie (Adevarul) - Numărul „candidaților unici“ ai dreptei a ajuns la 4 (Romania Libera) - ŢARA LUI MIREL. Premierul Ponta îl DOJENEŞTE pe purtătorul său de cuvânt pentru că „a omorât” ziarişti pe Facebook: SĂ NU MAI FACI! (Gandul)

19.08.2014 - Europa / Politică

Ucraina își schimbă strategia de luptă în conflictul cu rebelii din estul țării. Președintele Petro Poroșenko a anunțat, luni, că își va regrupa forțele militare în vederea izolării zonelor aflate sub controlul rebelilor și tăierii accesului acestora la frontiera rusă prin care ar primi echipamente militare și provizii, informează AFP. Autoritățile de la Kiev încearcă astfel să evite pe cât posibil luptele directe limitând astfel pierderile de vieți în rândul civililor.

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI mobil SATI