Acasă » Emisiuni » Punerea pe gânduri
Emisiunile RFI RO
Publicat: Vineri, 28 Septembrie 2012 - Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012

Dar dacă ?! Viaţa cu anxietatea

Dar dacă ?! Viaţa cu anxietatea

Am însă destui prieteni care au trecut şi încă mai trec prin episoade anxioase, iar subiectul e teribil de actual, în condiţiile în care psihoterapia rămâne pentru majoritatea românilor un lux şi nici la capitolul „acceptare a problemei“ nu stăm mai bine. Mi s-a părut important să găzduim în paginile Dilemei vechi un dosar făcut în colaborare cu Cristian Lupşa – redactor-şef la Decât o revistă, şi cu Andrei Pungovschi, unul dintre cei mai talentaţi tineri fotografi de la noi. (Luiza Vasiliu)

Laurenţiu Colintineanu îi are invitaţi pe Cristian Lupşa, Andrei Pungovschi şi pe psihiatrul Vlad Stroescu. Împreună merg pe urmele anxietăţii într-o încercare radiofonică de a destigmatiza această tulburare. Şi descoperă pe parcurs şi unele temeri ale lor.

Emisiunea Punerea pe gânduri din 28 septembrie 2012
Ascultă interviul Descarca interviul in format MP3

Un articol de: Laurenţiu Diaconu-Colintineanu

Comentarii
Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România

Jurnalul de joi 26 martie: 16h00 - 16h10 TU

Jurnal de ştiri cu Andreea Orosz

Ascultă
26.03.2015 - Social

Copilotul avionului Germanwings prăbuşit marţi în sudul Franţei a refuzat să dechidă uşa pilotului, care părăsise cabina pentru câteva momente, şi a acţionat coborârea aeronavei, ceea ce poate fi interpretat drept o intenţie de a distruge acest avion. Este o declarație a procurorului din Marsilia, citat de La Depeche în ediţia online."Copilotul este de origine germană şi nu figura în dosare ca terorist", a afirmat joi procurorul din Marsilia Brice Robin, într-o conferinţă de presă.

25.03.2015 - Franţa / Social

Nu au fost români la bordul avionului prăbușit în Franța. Aceasta este vestea bună dată miercuri dimineață de Ministerul Afacerilor Externe. MAE anunță că verificările continuă.

24.03.2015 - Europa / Politică

Kremlinul și-a pus în mișcare toate pârghiile de propagandă pe care le poate folosi în Europa. Dincolo de deschiderea unor noi redacții ale oficioaselor Sputnik și Russia Today, Rusia forțează și înființarea unui partid favorabil Moscovei în cea mai vocală țară europeană, Polonia. Mai mult, își aduce aproape și liderii mișcărilor de extremă dreapta din Europa. Agită de asemenea minoritățile etnice rusești din Letonia și din Republica Moldova.

25.03.2015 - Ascultă la RFI RO

Justin Ionescu este alpinistul anului în 2014. A reușit să urce într-un singur an pe două vârfuri de peste 8000 de metri din Himalaya: vârful Shishapangma (8.027 m) în luna aprilie și Cho Oyu (8.201 m) în octombrie.

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI