Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Din dragoste de business

Invitatul de astăzi nu vine cu mâna goală în emisiune, ci aduce ultima apariţie a editurii Universul Juridic, denumită "Ghid practic pentru antreprenori" născut ca efort redacţional colectiv al Fundaţiei Romanian Business Leaders. Aflăm noutăţi, în premieră, şi despre 3 dintre proiectele editoriale ale Colecţiei Business pentru anul 2013.

România antreprenorială, văzută ca dar divin pentru noi, trăitorii zilelor acestea, faţă de care avem responsabilitate de CEO şi nicidecum de proprietari absoluţi, acţionari şi stakeholders fiind copii noştrii şi viitorimea, în ansamblul ei, şi cât şi ce înseamnă "patriotismul" pentru tabloul geo-economic în care România trebuie să evolueze, iată câteva dintre propunerile ediţiei de "ziua iubirii" ale Business ON AIR - ca să dăm şi obolul marketingului.

De la Andrei Pleşu, la ADN-ul antreprenorial românesc care trebuie să ne poarte peste clişeele imagologice ale partenerilor din Europa, în special cea mai de la Vest - a se vedea recentul scandal al cărnii de cal, într-un dialog aseZonat cu dragoste de carte, de istorie şi, nu mai puţin, de business.

Invitatul emisiunii Business on air: Dragoş Panainte,sociolog şi coordonatorul Colecţiei Business a editurii Universul Juridic.

Emisiunea Business on air din 14 februarie 2013
259