Acasă » Emisiuni » Business On Air
Emisiunile RFI RO
Publicat: Joi, 14 Februarie 2013 - Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013

Din dragoste de business

Din dragoste de business

România antreprenorială, văzută ca dar divin pentru noi, trăitorii zilelor acestea, faţă de care avem responsabilitate de CEO şi nicidecum de proprietari absoluţi, acţionari şi stakeholders fiind copii noştrii şi viitorimea, în ansamblul ei, şi cât şi ce înseamnă "patriotismul" pentru tabloul geo-economic în care România trebuie să evolueze, iată câteva dintre propunerile ediţiei de "ziua iubirii" ale Business ON AIR - ca să dăm şi obolul marketingului.

De la Andrei Pleşu, la ADN-ul antreprenorial românesc care trebuie să ne poarte peste clişeele imagologice ale partenerilor din Europa, în special cea mai de la Vest - a se vedea recentul scandal al cărnii de cal, într-un dialog aseZonat cu dragoste de carte, de istorie şi, nu mai puţin, de business.

Invitatul emisiunii Business on air: Dragoş Panainte,sociolog şi coordonatorul Colecţiei Business a editurii Universul Juridic.

Emisiunea Business on air din 14 februarie 2013
Ascultă interviul Download MP3

Un articol de: Dan Pavel

Comentarii
Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România

Jurnalul de marţi 22 aprilie: 15h00 - 15h10 TU

Jurnal de ştiri cu Andreea Orosz

Ascultă
Concurs

21.04.2014 - Reportaj RFI

Fără vize. Aşa se numeşte seria de reportaje pe care le difuzează RFI Romania începând de azi. De săptămâna viitoare, cetăţenii Republicii Moldova vor circula fără vize în Uniunea Europeană. Cum se trăieşte în ţara vecină, care sunt aspiraţiile celor de acolo, cum e resimţită tensiunea din Ucraina – iată câteva dintre temele pe care Eliza Frâncu şi Valeria Viţu le vor prezenta în fiecare zi.

22.04.2014 - Presa românească

Patru morţi în inundaţiile din sudul ţării (Jurnalul Naţional) - Justiţie paralelă la Palat (Gândul) - Mafia stenturilor se îmbogăţeşte pe spatele bolnavilor disperaţi, (EVZ.ro) - Cât şi de când trebuie să economiseşti pentru o pensie de 1.000 euro (Ziarul Financiar)

22.04.2014 - Presa internaţională

În loc să respecte acordul de la Geneva, președintele rus rupe bucată după bucată din Ucraina, un stat, până la proba contrarie, suveran. Occidentul nu pare capabil să recunoască gravitatea acestei situații.

22.04.2014 - Internaţional / Societate

Prințul William, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, și soția sa Katherine, Ducesa de Cambridge, se bucură de un mare succes în turneul lor de 19 zile în Noua Zeelandă și Australia. Will și Kate, cum îi numește presa, însoțit de fiul lor, George i-au fermecat cu comportamentul lor pe mulți australieni și neo-zeelandezi, întârind prestigiul monarhiei britanice în aceste două țări din emisfera sudică.

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI mobil SATI