Acasă » Emisiuni » Business On Air
Emisiunile RFI RO
Publicat: Joi, 14 Februarie 2013 - Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013

Din dragoste de business

Din dragoste de business

România antreprenorială, văzută ca dar divin pentru noi, trăitorii zilelor acestea, faţă de care avem responsabilitate de CEO şi nicidecum de proprietari absoluţi, acţionari şi stakeholders fiind copii noştrii şi viitorimea, în ansamblul ei, şi cât şi ce înseamnă "patriotismul" pentru tabloul geo-economic în care România trebuie să evolueze, iată câteva dintre propunerile ediţiei de "ziua iubirii" ale Business ON AIR - ca să dăm şi obolul marketingului.

De la Andrei Pleşu, la ADN-ul antreprenorial românesc care trebuie să ne poarte peste clişeele imagologice ale partenerilor din Europa, în special cea mai de la Vest - a se vedea recentul scandal al cărnii de cal, într-un dialog aseZonat cu dragoste de carte, de istorie şi, nu mai puţin, de business.

Invitatul emisiunii Business on air: Dragoş Panainte,sociolog şi coordonatorul Colecţiei Business a editurii Universul Juridic.

Emisiunea Business on air din 14 februarie 2013
Ascultă interviul Descarca interviul in format MP3

Un articol de: Dan Pavel

Comentarii
Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România
17.12.2014 - România / Politică

Curtea Constituţională a decis miercuri că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 55/2014 privind migraţia aleşilor locali este neconstituţională. Magistraţii au admis astfel sesizarea parlamentarilor PNL. În urma aplicării OUG 55, mulţi aleşi locali au putut schimba tabăra politică, fără să-şi piardă mandatul.

17.12.2014 - România / Economie

Compania OMV Petrom anunță că a descoperit un nou zăcământ de petrol și gaze în județul Buzău. Estimarea posibilei producții zilnice arată că este cea mai mare descoperire de acest fel în ultimii 30 de ani în zona Munteniei.

17.12.2014 - Politică

Emisiunea din 20 decembrie 1989 pregătită de echipa de limbă română Radio France Internationale începe cu un discurs al premierului francez de atunci, Michel Rocard, care a condamnat public în Consiliul de Miniștri evenimentele care aveau loc de la București și Timișoara.

17.12.2014 - România / Politică

Noul Guvern condus de Victor Ponta a depus miercuri jurământul la Palatul Cotroceni. La ceremonie au participat toţi membrii Executivului, însă doar 11 miniştri au depus jurământul de învestitură în funcţie.

17.12.2014 - Ascultă la RFI RO

Situația economică se degradează rapid în Rusia. Rubla cunoaște cea mai mare depreciere din ultimii 15 ani. Într-o încercare de redresare, Ministerul Finanțelor e pregătit să vândă 7 miliarde de dolari. Între timp, populația cumpără produse electronice și electrocasnice, mobilă  și chiar mașini înainte ca prețurile să explodeze și mai mult.

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI