Acasă » Emisiuni » Business On Air
Emisiunile RFI RO
Publicat: Joi, 24 Ianuarie 2013 - Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2013

Unirea, în cuget şi în simţiri...antreprenoriale!

Florin Parlea
Florin Parlea

Care ar fi cauzele acestui succes-piatra de temelie a României moderne şi ce din fibra intimă a pregătirii şi devenirii generaţiei paşoptiste se poate replica şi în actualul context al României noastre, extrem de cuplate la europenism, sau, cel puţin, mai mult acum decât atunci ?

Câteva răspunsuri şi o provocare adresată, pe finalul de emisiune, celor doi invitaţi, autentici antreprenori-patrioti, iată cum arată invitaţia la o audiţie de emisiune dedicată celor care, în cuget şi în simţiri, se preocupă, dincolo de activitatea operaţională de business, de zi cu zi- de la contribuţiile la bugetul de stat, la securizarea încrederii partenerilor, ca România, să fie respectată în eco sistemul internaţional, aşa cum a devenit construcţia statală romanescă, după 24 ianuarie 1859.

Invitat: Florin Parlea, director general al Gemini Solutions şi, prin telefon, de la Iaşi, Dragoş Panainte, coordonatorul colecţiei business a Editurii Universul Juridic.

Emisiunea Business on air din 24 ianuarie 2013
Ascultă interviul Download MP3

Un articol de: Dan Pavel

Comentarii

Nick TEODOREANU, Presedinte al Centrului Ortodox FILOCALIA

Bravo, Excelenta! Unind eforturile, urnim si inlaturam indolenta. Totusi cred ca vom reusi. Felicitari!

Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România

Jurnalul de marţi 19 august: 15h00 - 15h10 TU

Jurnal de ştiri cu Samuel Stan

Ascultă
Concurs

Campania "Carte la RFI" - click aici.

19.08.2014 - România / Social

Omul de afaceri Dinu Patriciu (64 de ani) a murit la Londra, el suferind de mai mulţi ani de cancer. Patriciu urma un tratament în Capitala Marii Britanii. Omul de afaceri a fost supus în iarna anului 2012 unui transplant de ficat.

19.08.2014 - Internaţional / Social

Papa Francisc a vorbit pentru prima dată public despre perspectiva morţii sale. Suveranul Pontif a estimat luni că mai are "doi sau trei ani" de viaţă. El nu exclude posibila sa demisie, în cazul în care nu va mai putea continua, potrivit AFP.

19.08.2014 - România / Politică

Cristian Diaconescu a fost lansat ca un fel de iepure în cursa prezidenţială, de către Partidul Mişcarea Populară, la Congresul PMP din luna iunie. O spune la RFI fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, membru al Fundaţiei Mişcarea Populară. El crede despre demisia lui Cristian Diaconescu, anunţată luni, că fostul candidat PMP "nu avea încotro ca să-şi salveze onoarea", pentru că "azi ar fi fost executat" la Colegiul Naţional al partidului.

19.08.2014 - România / Presa românească

Alte subiecte: Udrea, imunitate de la DNA în "Gala Bute". De Udrea nu scapi nici cu Ebola (Jurnalul National) - Cine sunt sfetnicii candidaţilor la Preşedinţie (Adevarul) - Numărul „candidaților unici“ ai dreptei a ajuns la 4 (Romania Libera) - ŢARA LUI MIREL. Premierul Ponta îl DOJENEŞTE pe purtătorul său de cuvânt pentru că „a omorât” ziarişti pe Facebook: SĂ NU MAI FACI! (Gandul)

19.08.2014 - Europa / Politică

Ucraina își schimbă strategia de luptă în conflictul cu rebelii din estul țării. Președintele Petro Poroșenko a anunțat, luni, că își va regrupa forțele militare în vederea izolării zonelor aflate sub controlul rebelilor și tăierii accesului acestora la frontiera rusă prin care ar primi echipamente militare și provizii, informează AFP. Autoritățile de la Kiev încearcă astfel să evite pe cât posibil luptele directe limitând astfel pierderile de vieți în rândul civililor.

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI mobil SATI