Acasă » Emisiuni » Matinal de zi cu zi
Invitatul dimineţii
Publicat: Joi, 14 Februarie 2013 - Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013

Mircea Geoană, senator PSD, despre acordul de liber schimb SUA-UE

Mircea Geoană consideră că un acord de liber schimb SUA-UE ar fi un lucru bun şi pentru România
Mircea Geoană consideră că un acord de liber schimb SUA-UE ar fi un lucru bun şi pentru România

"Această formă de a crea un spaţiu transatlantic, care pe lângă dimensiunea de securitate în Alianţa Nord-Atlantică, să aibă şi o componentă economică şi comercială mai puternică este o veste extraordinar de bună! E bine pentru România! Noi exportăm şi facem comerţ mult prea puţin cu Statele Unite, este o piaţă gigantică, e cea mai mare piaţă a lumii. Putem exporta orice în SUA. Din punct de vedere al structurii exporturilor noastre şi de la echipamente şi instalaţii industriale, de la produse petro-chimice, din punct de vedere al vinului românesc, este o piaţă foarte mare şi este mai mare decât cea chineză".

Cosmin Ruscior in dialog cu Mircea Geoană, senator PSD
Ascultă interviul Descarca interviul in format MP3

Un articol de: Cosmin Ruscior

Comentarii
Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România

Jurnalul de joi 20 noiembrie: 11h00 - 11h10 TU

Jurnal de ştiri cu Mircea Oprea

Ascultă
18.11.2014 - Franţa / Sport

Preşedintele clubului Olympique Marseille, Vincent Labrune şi predecesorii săi, Jean-Claude Dassier şi Pape Diouf, au fost reţinuţi de Poliţia franceză. Cei trei sunt interogaţi pentru fraude comise la mai multe transferuri, informează site-ul nouvelobs.com, preluat de Mediafax.

18.11.2014 - R. Moldova / Politică

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în Republica Moldova, şase partide politice ar ajunge în Legislativ, arată datele unui nou sondaj, realizat de Institutul de Politici Publice de la Chişinău. Partidul Comuniştilor, condus de Vladimir Voronin, dar şi Partidul Liberal Democrat, pe listele căruia este premierul Iurie Leancă ar obţine câte 14%. Pentru Partidul Democrat, în fruntea căruia este fostul comunist, Marian Lupu, ar vota 12% din alegători. Partidul Liberal al lui Mihai Ghimpu şi Partidul Socialiştilor, condus de ex-comunistul Igor Dodon, ar obţine câte şapte procente. Marea surpriză vine de la Partidul "Patria", condus de Renato Usatîi, care ar accede în Parlament cu 8%.

18.11.2014 - România / Politică

Ambasadorul României pe lângă Uniunea Europeană, Mihnea Motoc, va fi propus ca ministru de Externe, a anunţat marţi premierul Victor Ponta. Motoc ar urma să-l înlocuiască pe demisionarul Teodor Meleşcanu. Un portret detaliat al lui Mihnea Motoc, în cuprinsul articolului.

18.11.2014 - Invitatul dimineţii

"Victor Ponta nu ar trebui să demisioneze din fruntea partidului, pentru că asta aşteptau foarte mulţi. În momentul de faţă, Victor Ponta, dincolo de meritele sale de necontestat în ceea ce priveşte activitatea guvernamentală, este şi liantul de care PSD-ul are nevoie ca să treacă acest moment greu".

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI