Acasă » Diverse
Publicat: Vineri, 1 Iunie 2012 - Ultima modificare: Vineri, 1 Iunie 2012

Tabere ecologice gratuite pentru copii

Tabere ecologice gratuite pentru copii

"Organizarea de tabere gratuite pentru copii (subvenţionate de stat, pentru a participa cât mulţi copii) în care activităţile să fie de curăţare a naturii şi plantarea de copaci. Copacii pot fi vizitaţi în fiecare an pentru a conştientiza cât de greu creşte o pădure dătătoare de oxigen."

 

Un articol de: RFI România

Comentarii
Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România

Jurnalul de marţi 22 aprilie: 15h00 - 15h10 TU

Jurnal de ştiri cu Andreea Orosz

Ascultă
Concurs

21.04.2014 - Reportaj RFI

Fără vize. Aşa se numeşte seria de reportaje pe care le difuzează RFI Romania începând de azi. De săptămâna viitoare, cetăţenii Republicii Moldova vor circula fără vize în Uniunea Europeană. Cum se trăieşte în ţara vecină, care sunt aspiraţiile celor de acolo, cum e resimţită tensiunea din Ucraina – iată câteva dintre temele pe care Eliza Frâncu şi Valeria Viţu le vor prezenta în fiecare zi.

22.04.2014 - Presa românească

Patru morţi în inundaţiile din sudul ţării (Jurnalul Naţional) - Justiţie paralelă la Palat (Gândul) - Mafia stenturilor se îmbogăţeşte pe spatele bolnavilor disperaţi, (EVZ.ro) - Cât şi de când trebuie să economiseşti pentru o pensie de 1.000 euro (Ziarul Financiar)

22.04.2014 - Presa internaţională

În loc să respecte acordul de la Geneva, președintele rus rupe bucată după bucată din Ucraina, un stat, până la proba contrarie, suveran. Occidentul nu pare capabil să recunoască gravitatea acestei situații.

22.04.2014 - Internaţional / Societate

Prințul William, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, și soția sa Katherine, Ducesa de Cambridge, se bucură de un mare succes în turneul lor de 19 zile în Noua Zeelandă și Australia. Will și Kate, cum îi numește presa, însoțit de fiul lor, George i-au fermecat cu comportamentul lor pe mulți australieni și neo-zeelandezi, întârind prestigiul monarhiei britanice în aceste două țări din emisfera sudică.

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI mobil SATI