Acasă » Emisiuni » En français, s’il vous plait
Emisiunile RFI RO
Publicat: Marţi, 27 Mai 2014 - Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014

Un autre visage de la Roumanie (2)

Un autre visage de la Roumanie (2)

Sur le site newsroum.fr, les etudiants en master 2 de journalisme au CELSA ont ecrit environ une centaine de papiers, reportages et analyses sur la Roumanie et la Moldavie.

Ils ont voyagé de Cluj a Tiraspol et de Sighet a Timisoara. Sans oublier Bucarest. Ils ont ecrit sur les élections, sur le systeme de santé, sur l'agriculture, mais aussi sur la vie de nuit a Bucarest, sur les "mititei" et shaorma, sur la religion et le patrimoine...sur tout.

Un regard frais, interessant, symphatique.

Editia din 27 mai 2014
Ascultă interviul Descarca interviul in format MP3

Un articol de: Luca Niculescu

Comentarii
Publică un comentariu nou
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permise: <a> <em> <strong> <cite>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
Ascultă RFI România

Jurnalul de joi 18 decembrie: 08h00 - 08h10 TU

Jurnal de ştiri cu Andreea Pietroşel

Ascultă
17.12.2014 - România / Politică

Curtea Constituţională a decis miercuri că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 55/2014 privind migraţia aleşilor locali este neconstituţională. Magistraţii au admis astfel sesizarea parlamentarilor PNL. În urma aplicării OUG 55, mulţi aleşi locali au putut schimba tabăra politică, fără să-şi piardă mandatul.

17.12.2014 - România / Economie

Compania OMV Petrom anunță că a descoperit un nou zăcământ de petrol și gaze în județul Buzău. Estimarea posibilei producții zilnice arată că este cea mai mare descoperire de acest fel în ultimii 30 de ani în zona Munteniei.

17.12.2014 - Politică

Emisiunea din 20 decembrie 1989 pregătită de echipa de limbă română Radio France Internationale începe cu un discurs al premierului francez de atunci, Michel Rocard, care a condamnat public în Consiliul de Miniștri evenimentele care aveau loc de la București și Timișoara.

17.12.2014 - România / Politică

Noul Guvern condus de Victor Ponta a depus miercuri jurământul la Palatul Cotroceni. La ceremonie au participat toţi membrii Executivului, însă doar 11 miniştri au depus jurământul de învestitură în funcţie.

17.12.2014 - Ascultă la RFI RO

Situația economică se degradează rapid în Rusia. Rubla cunoaște cea mai mare depreciere din ultimii 15 ani. Într-o încercare de redresare, Ministerul Finanțelor e pregătit să vândă 7 miliarde de dolari. Între timp, populația cumpără produse electronice și electrocasnice, mobilă  și chiar mașini înainte ca prețurile să explodeze și mai mult.

Login
Conţinut popular
Soluţie implementată de Tremend
SATI