Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


The Mansion Advertising deschide graniţele primei ţări virtuale din lume: IRELOMANIA

De St. Patrick’s Day, The Mansion Advertising a lansat irelomania.country. O ţară virtuală în care două popoare, român şi irlandez, se unesc pentru a-şi sărbători asemănările.

Când toată lumea vrea să se despartă, românii şi irlandezii vor se se unească. Irelomania.country este un proiect creat de The Mansion Advertising pentru prietenii irlandezi de pretutindeni. O ţară virtuală ce doreşte să evidenţieze, într-un mod amuzant, similarităţile ce leagă cele două popoare, făcând astfel mai cunoscută România în rândul irlandezilor.

Fără să ne luăm prea în serios, prin acest proiect vrem să promovăm ţara noastră în mediul de afaceri irlandez. Colaborăm de foarte mulţi ani cu Ambasada Irlandei la Bucureşti iar ideea a apărut în timpul unor discuţii amicale în care ne-am dat seama cât de mult ne asemănăm ca popoare. Spiriduşi, nume aproape imposibil de pronunţat, Dracula, berea. Doar câteva dintre asemănările care ne leagă. Mai multe lucruri amuzante despre români şi irlandezi vă aşteaptă în mediul virtual pe irelomania.country. Promitem să vă aşteptăm cu pâine şi sare. Tot virtuale.” Mihai Paiu, un “irelomanian” declarat şi Managing Partner la The Mansion Advertising.

Lansată în 2008, The Mansion Advertising este o agenţie de publicitate full service care cere mai mult de la creativitate şi face mai mult pentru fiecare client în parte.

470