Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Soare, sarmale şi voie bună la Târgul internaţional de gastronomie din Paris (VIDEO)

20170923_170050.jpg

Standul României la Târgul international de gastronomie din Paris, 22-24 septembrie 2017
Standul României la Târgul international de gastronomie din Paris, 22-24 septembrie 2017
Image source: 
Vasile Damian

In cadrul «Sărbătorii gastronomiei», a 2-a ediţie a Târgului internaţional de gastronomie a avut loc la Paris între 22 şi 24 septembrie. Sub un soare de vară, peste 40 de ţări şi-au prezentat pe malul Senei principalele preparate culinare. Publicul a venit numeros – 30.000 de vizitatori – şi a putut descoperi specialităţi, inclusiv din România. Chef George Mihali a pregătit sarmale, jumări, pâine împletită şi nelipsita palincă, de care au profitat din plin toţi gurmanzii, români sau nu.

 

 

233