Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


(P) Serul și fluidul pentru păr - produse indispensabile pentru o podoabă capilară sănătoasă

Utilizarea frecventă a aparatelor și produselor de styling duc la deteriorarea structurii părului, făcându-l mai subțire și fragil. Astfel, este necesar de asigurat acestuia o îngrijire eficientă, cu ajutorul serului sau fluidului - două produse cosmetice indispensabile pentru o podoabă capilară sănătoasă, frumoasă și bogată.

Aceste două remedii sunt lansate sub formă de spray-uri, sticle dozatoare și sticle simple care conțin un lichid concentrat cu nutrienți și substanțe active. Serurile și fluidele pentru păr acționează în mod benefic asupra zonelor deteriorate și activează mecanismele naturale de regenerare la nivel celular.

Serul oferă un efect benefic imediat datorită concentrației mari și capacității de penetrare a ingredientelor active. Acesta se distinge de alte produse prin conținutul ridicat de ingrediente active. Prin acțiunea sa, serul combină 3 produse de îngrijire a părului: balsam, mască și mousse, având mai multe efecte: hidratare, vindecare și coafare. Acest produs cosmetic conține și alte elemente active: uleiuri, biopolimeri, extracte de plante, provitamine, proteine, D-pantenol, elastina și alte ingrediente, a căror scop este de a îngriji firele de păr.

Fluidul pentru păr este un tratament suplimentar. Consistența produsului este lichidă și lipsită de greutate, deoarece are la bază apă. Acesta oferă părului o aromă plăcută.

Atât serul, cât și fluidul pentru păr https://makeup.ro/categorys/472393/,  au o acțiune și eficiență ridicată.

Acțiunea și eficacitatea serului pentru păr

Avantajele utilizării unui ser sunt următoarele:

  • rezolvă mai multe probleme simultan și are un efect benefic imediat asupra părului;

  • ingredientele active sunt capabile să regenereze firele și să accelereze creșterea părului, precum și să îmbunătățească elasticitatea acestuia. De asemenea, previn căderea firelor, apariția mătreții și a vârfurilor despicate;

  • după utilizare, părul devine ascultător și ușor de coafat;

  • spre deosebire de balsamuri și măști, serul nu necesită clătire. Acesta poate fi aplicat atât pe părul umed, cât și uscat;

  • are un efect protector atunci când utilizați uscătorul de păr.

 

Acțiunea și eficacitatea fluidului pentru păr

La fel ca și serul, fluidul deține o mulțime de proprietăți benefice:

  • regenerează firele după utilizarea constantă a aparatelor de styling;

  • oferă protecție împotriva factorilor nocivi ai mediului;

  • este ideal pentru capetele despicate;

  • nu lipește firele.

  • imediat după aplicare, componentele pătrund rapid în păr, îl regenerează și îl hidratează. Produsul cosmetic se aplică foarte ușor, pe părul umed și curat înainte de uscare sau coafare. După aplicare, părul poate fi pieptănat, astfel încât fluidul va fi distribuit uniform.

După procedură, este mai bine să nu folosiți alte spray-uri, măști sau uleiuri, timp de 3-4 ore. Compoziția activă a serurilor și a fluidelor pentru păr poate reacționa cu ușurință cu alte produse cosmetice, așa că ar trebui să așteptați până când acestea sunt complet absorbite.