Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


(P) Librăria online – dezvoltare continuă a gamei de produs

Librarie online

Librăriile online sunt o alternativă a librăriilor, ușor accesibilă cititorilor de orice fel. Acestea dețin numeroase titluri, toate adunate sub aceeași platformă, asigurând cititorilor o experiență inedită pe durata derulării sesiunilor online.

De la o librărie online ne așteptăm să se dezvolte continuu, să actualizeze titlurile și să ofere variante de la cât mai multe edituri, astfel încât să asigure continuu disponibilitate. Una dintre acestea este librăria Delfin, care continuu se ocupă de creșterea gamei de produs astfel încât să deservească cât mai multor nevoi.

Librăria Delfin a fost dezvoltată inițial pentru a veni în ajutorul celor care studiază, publicând și comercializând diferite titluri educaționale. De la pregătirea elevilor cu manuale și auxiliare școlare, până la culegeri pentru liceeni și suporturi informaționale pentru studenți, librăria a reușit de-a lungul celor 4 ani de activitate să deservească nevoile a zeci de mii de clienți. Cărțile comercializate destinate școlarilor respectă programele școlare impuse pe anii în curs, fiind periodic actualizate și adaptate cerințelor.

Pe parcursul anilor, interesul oamenilor față de lectură s-a mărit, tot mai multe persoane căutând diverse cărți pentru lectura personală, fie pentru a se dezvolta într-un anumit domeniu. Cititul este o tehnică bună de relaxare și de cultivare a creativității, indiferent de vârstă, iar librăriile au din ce în ce mai multe solicitări.

Vizita într-o librărie poate pune uneori însă cititorii în dificultate, întrucât orarul de funcționare poate fi unul scurt, stocul de produse minim și pot de asemenea și apărea rupturi de stoc. În astfel de situații, atenția cititorilor se îndreaptă către librăriile din mediul online. Dezvoltarea gamei de produs vine în ajutorul cititorilor de orice fel, întrucât, accesând website-ul unei librării online putem achiziționa mai multe titluri, din mai multe categorii. Se pot regăsi în cadrul aceleași librării cărți atât pentru școlari, cât și pentru părinți.

 

Librăria Delfin – librăria online care se ocupă de dezvoltarea continuă a gamei de produs 

Din dorința de a veni cât mai mult în ajutorul cititorilor, Librăria Delfin își dezvoltă portofoliul de produse, adoptând și comercializarea de noi titluri, pe segmente precum:

  • Dezvoltare personală: cărțile de dezvoltare personală au scopul de a ajuta la cunoașterea de sine, la îmbunătățirea vieții atât din plan personal, cât și profesional. Pentru îmbunătățirea stilului de viață și a performanțelor, această librărie reunește peste 500 titluri diferite, interesante și practice, de la autori cunoscuți și apreciați în întreaga lume. Acestea sunt un real ajutor pentru persoane indiferent de vârstă și de domeniul de activitate, întrucât ajută la dezvoltarea propriei persoane și chiar la o mai bună relaționare cu cei din jur sau la creșterea copiilor.

  • Spiritualitate: fie că se dorește dezvoltarea profesională în sfera spiritualității, fie doar se dezvoltă o simplă pasiune sau curiozitate pentru domeniul în cauză, se găsesc numeroase cărți pe această temă în librăria online.

  • Beletristică: în ceea ce privește beletristica, librăria Delfin reunește numeroase cărți de proză, versuri și opere dramatice, atât din literatura română cât și din cea universală. Pe lângă acestea, sunt reunite sub același website bibliografii, eseuri, jurnale de călătorie, cărți de aventură, de science-fiction. Modul în care cărțile de beletristică transmit mesajul este divers, tocmai din acest motiv și sunt disponibile atât de multe titluri, din diverse domenii. Cititorii sunt diferiți, fiecare dintre ei având nevoi și preferințe diferite, astfel încât, librăria reunește toate aceste titluri tocmai pentru a le veni în ajutor.

  • Legislație rutieră: viitorii șoferi au nevoie de materiale pentru pregătirea teoretică atunci când urmează cursurile unei școli de șoferi. Tocmai din acest motiv, se regăsesc în cadrul librăriei și astfel de materiale.

Pe lângă cele patru mari categorii recent dezvoltate: dezvoltare personală, spiritualitate, beletristică și legislație rutieră, în cadrul librăriei online Delfin se regăsesc peste 75.000 titluri din diverse domenii, special reunite pentru a veni în ajutorul cititorilor. Dezvoltându-se ca și producător și comerciant de cărți pe varii domenii, se oferă astfel cititorilor mai multe opțiuni în care se pot bucura de lectură. Pe lângă gama variată de produse, librăria Delfin oferă clienților săi posibilitatea creării unui cont de membru, astfel încât să fie mereu la curent cu noutățile din cadrul librăriei și să beneficieze de numeroase oferte speciale, cât și de prețuri promoționale.