Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


(P) Moș Crăciun preferă de sărbători coșuri cadou de la FineStore.ro! Află de ce!

Alegerea unui cadou potrivit de sărbători se poate dovedi uneori a fi mai complicată decât ne așteptam. Iar dacă, pe lângă lipsa de inspirație, această misiune a fost lăsată pe ultima sută de metri, soluția este la un click distanță, mai exact pe FineStore.ro. În plus, prețurile pentru cadourile inspirate de sărbători sunt accesibile oricărui buzunar, iar livrarea este rapidă.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice s-a pregătit de luni bune, iar în prag de sărbători le oferă posibilitatea celor care își asumă rolul de Moș Crăciun să aleagă din peste 100 de modele de coșuri cadou. Un astfel de cadou nu are cum să nu fie primit cu încântare de cel care îl va primi în dar alături de cele mai frumoase urări de sărbători.

Experții FineStore.ro, ajutoarele de bază ale Moșului

Coșurile cadou conțin cel puțin o băutură alcoolică, ceai sau cafea, dar și gustări sau dulciuri rafinate, cât și obiecte utile, precum instrumente de scris de lux, ceasuri, lumânări parfumate sau accesorii pentru băuturile preferate. Produsele sunt 100% originale și sunt selectate și combinate în cel mai ingenios mod posibil de către cei care se pricep cel mai bine la acest lucru: specialiștii FineStore.ro. Recunoscuți pentru profesionalismul de care dau dovadă, experții celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice s-au întrecut pe sine și în ceea ce privește modul de prezentare a coșurilor festive.

Te poți baza pe suportul specialiștilor FineStore.ro și pentru a trimite darurile inspirate către cei pe care vrei să-i surprinzi anul acesta cum nu ai mai făcut-o demult. Tot ce trebuie să faci este să le soliciți livrarea la adrese multiple. Este bine de știut că livrarea este gratuită pentru cumpărăturile a căror valoare depășește 199 de lei și se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate.

Iar dacă printre adresele Moșului ai selectat-o și pe a ta, nu este de mirare. În oferta FineStore.ro se regăsesc peste 3.000 de produse 100% originale, cu prețuri mici și pe placul oricui: de la băuturi tradiționale, whisky, rom, vodka, tequila, gin, lichior, vin, coniac și până la vin spumant sau șampanie.

Pe FineStore.ro, găsești tot ce-ți doreșți în materie de băuturi alcoolice. Printre brandurile de renume se regăsesc Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart sau G Vine. Nu lipsesc, printre altele, nici Hennessy, Beluga, Dos Maderas sau  Glenfiddich. Sărbători cu bucurii!