Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


(P) Aplicația Stailer - acces facil la serviciile din sfera beauty

stailer2.jpg

Sursa imaginii: 
Stailer

Oamenii au nevoie de acces la cât mai multe surse de informare, la orice știre nouă care apare. Este și firesc acest lucru, pentru că odată cu apariția tehnologizării în viața noastră a apărut și evoluția pe plan personal a fiecărei persoane. Având în vedere că putem afla orice informație în scurt timp, fiecare se interesează cu privire la ceea ce vrea să știe, la subiectele pe care vrea să le aprofundeze. 

Astfel că acum putem să aflăm online cam tot ceea ce ne interesează. În plus, putem realiza și câteva dintre task-urile zilnice astfel, pentru economie de timp și mai puțin stres. Când vorbim despre serviciile de beauty, implicit cele de relaxare, putem să ne bazăm tot pe lumea online. Acum poți ajunge mult mai repede și mai simplu pe scaunul unui stilist, cu ajutorul aplicației Stailer.

 

Aplicația ce nu trebuie să lipsească din telefonul tău

Dacă vrei și tu să ai acces mult mai facil la tot ceea ce înseamnă servicii din sfera beauty și posibilitatea de a te programa mult mai repede la salon online, atunci incearca aplicatia Stailer. Ai acces astfel la aproape toate saloanele din orașul tău și vezi programul stiliștilor, astfel încât să îl alegi pe cel care are loc liber în ziua și la ora la care tu poți ajunge la salon. 

Stailer este aplicația ce nu ar trebui să lipsească din telefonul tău. Dacă ești interesat de programari online pentru tuns, vopsit, manichiură, pedichiură, cosmetică sau orice alt serviciu din sfera hair and beauty, atunci trebuie să știi că le găsești foarte repede cu Stailer.

 

Stailer este pentru cei care nu au timp de pierdut

Pentru că trăim în secolul vitezei și totul este pe repede înainte este firesc să nu avem timp să pierdem pentru lucruri care ar putea fi rezolvate în scurt timp, online. Cei care își prețuiesc timpul și vor să eficientizeze cât mai bine tot ceea ce au de făcut într-o zi, cu siguranță vor prefera ca programările la salon să le facă oricând, online. 

Astfel că aplicația Stailer vine ca o mână de ajutor. Complet gratuită și disponibilă pentru oricine, aplicația se extinde din ce în ce mai mult și peste 40 de orașe din țară sunt acum înscrise. Serviciile de beauty sunt necesare în viața celor cărora le place să aibă grijă de aspectul fizic și pentru cei care preferă să ia din când în când câte o pauză benefică de relaxare la salon. 

Schimbările fizice vin la pachet cu mai multe avantaje și sunt chiar necesare pentru omul modern, în special dacă sunt realizate de profesioniști în domeniu, precum cei pe care îi găsim pe Stailer. Așa cum o baie fierbinte cu spumă poate fi o terapie pentru trup și suflet și un calmant natural să zicem așa, la fel o vizită la un salon de beauty poate fi acea gură de aer necesară.

 

Descarcă și tu platforma Stailer și creează cont pentru a te bucura de serviciile sale oricând.

 

Contact: [email protected]