Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Călători din toate zările, uimiţi-vă! O poveste de turism, pe îndelete

business-air.png

Alexandra Duţă, co-fondator 5senses

Mediul de afaceri autohton blocat în zona energiilor sale inovative? Ei bine, astăzi la Business ON AIR, ne ţinem de poveşti (cum altfel?!), pentru că exerciţiul nostru săptămânal de inspiraţie antreprenorială mizează pe un răspuns negativ la întrebarea de mai sus. Răspuns oferit prin toate cele 5 simţuri.

Un start-up, atât la start, cât şi up din punctul de vedere al unei foarte clare viziuni de poziţionare, 5 senses ne vorbeşte prin toţi porii invitatei, ce are o ie bucovineană şi o trăiţă maramureşeană, la purtător, chiar în studio. Care este povestea din spatele poveştilor de pe http://www.5sensesromania.com/, ce tip de turism promovează aceşti tineri entuziaşti întreprinzători români, adresându-se, atât călătorilor străini, cât şi compatrioţilor noştrii, printr-o pledoarie a reîntoarcerii la valorile esenţiale, aflăm din ediţia de astăzi a emisiunii.

Peisaje idilice şi o nouă paradigmă a turismului autohton, într-o nouă invitaţie deschisă de a explora grădina dragilor noştri Carpaţi, pe îndelete.

Invitat: Alexandra Duţă, co-fondator 5senses

Emisiunea Business on air din 3 octombrie 2013