Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Omul cu Șobolani lansează albumul „Marea Căutare”

omul-sobolani.jpg

Omul cu Șobolani

Omul cu Șobolani, una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din România, lansează vineri, 11 octombrie 2013, orele 22 :00, cel de-al 8-lea album din carieră - „Marea Căutare”.

Omul cu șobolani au pornit în 2012 într-o nouă căutare muzicală și spirituală, deopotrivă. „Marea Căutare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost căutat, are 11 piese, și dă deja semne că este cel mai „introspectiv” album OCS de până acum.

„Marea Căutare” înseamnă un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Șobolani reușesc să-și scoată ascultătorii din zona de confort, dar în același timp să se surprindă pe ei înșiși într-un moment de cotitură, în care trebuie să alegi dacă te uiți în urmă sau privești spre viitor. 

Omul cu Șobolani este o trupă de rock alternativ înființată în Constanța, în 1997. De atunci au trecut 16 ani de căutări, 8 albume lansate, 90 piese și 3 generații de fani. Componența actuală îi cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitară), Mihnea Dobrota (tobe) și Radu Andrei (bas).

Evenimentul va avea loc în noul stabiliment cultural numit Colectiv (Str. Tăbăcarilor 7, Sector 4 - în incinta fostei fabrici Pionierul).