Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cardinalul Gianfranco Ravasi la București

afis-ravasi.jpg

Cardinalul Gianfranco Ravasi la București

Il Cortile dei Gentili/Curtea Neamurilor este un program destinat dialogului dintre credincioşi şi necredincioşi lansat de Consiliul Pontifical pentru Cultură în luna martie a acestui an.

Marți, 11 octombrie 2011, ora 18.00, la Ateneul Român va avea loc lansarea cărții Întrebări privitoare la credință. 150 de răspunsuri la întrebările celor care cred și ale celor care nu cred (Editura Humanitas, 2011). De la ora 19.00, Cardinalul Gianfranco Ravasi și Horia-Roman Patapievici vor purta un dialog pornind de la tema Întrebări esențiale. Putem vorbi împreună despre Dumnezeu?. Întâlnirea are loc în cadrul Conferințelor Ateneului Român. Miercuri, 12 octombrie 2011, de la ora 18.00, Cardinalul Gianfranco Ravasi va prezida împreună cu Andrei Pleșu, la New Europe College, colocviul „Rațiunea și antinomiile credinței. Dialogul dintre cei ce cred și cei ce nu cred “.

Au fost în studio părintele Michel Kubler, directorul Centrului de studii bizantine “Saint Pierre-Saint André” şi Oana Suciu, director programe interne ICR.

 
Mihaela Dedeoglu în dialog cu părintele Michel Kubler și Oana Suciu