Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Protagoniştii din Loverboy şi regizorul Cătălin Mitulescu la RFI

loverboy.jpg

Loverboy

Miercuri a fost prezentat la Cannes în competiţia pentru secţiunea paralelă "Un certain regard" filmul "Loverboy" al regizorului Cătălin Mitulescu. Primită cu aplauze dar pentru moment puţine critici, pelicula îşi va cunoaşte soarta sâmbătă când juriul prezidat de Emir Kusturica va da verdictul.

În aşteptarea acestuia, Vasile Damian a stat de vorbă cu Cătălin Mitulescu şi pentru început l-a întrebat pe realizator cum a ajuns la această - tristă - poveste de dragoste.

George Piştereanu şi Ada Condeescu sunt principalii actori ai peliculei "Loverboy" aflate în competiţie la Cannes în cadrul secţiunii paralele "Un certain regard".

Primit cu aplauze, filmul lui Cătălin Mitulescu - al treilea prezentat aici pe Croazetă - povesteste istoria unui tânăr şi frumos "Loverboy" - băiat care agaţă fete, le seduce si apoi le bagă într-o reţea de prostituate.

Vasile Damian a stat cu cei doi actori - care-i interpretează pe Luca respectiv Veli - şi i-a întrebat pentru început  ce a fost greu în compunerea rolurilor, ce dificultăţi au întâlnit pe parcursul filmărilor.

 

 
Regizorul Cătălin Mitulescu intervievat de Vasile Damian