Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Concurs: RFI pe glob

RFI ţi-a pregătit deja cadourile pentru sărbătorile de iarnă… agende de birou, calendare, carduri USB şi o cafetieră.

Concurs încheiat!

Trebuie doar ca tu să-ţi mobilizezi colegii, iar noi îţi dăm premiile.

Ascultă programele RFI, creează-ţi un cont pe http://www.rfi.ro/user/register şi intră în concurs. Găseşte cât mai multe globuri ascunse în articolele publicate pe site. Concurentul cu cele mai multe simboluri descoperite duce premiile la birou!

La concurs poate participa orice persoană JURIDICĂ prin concurenţii săi înscrişi în concurs, angajaţi sau colaboratori. Pentru ridicarea premiului, concurentul câştigător, reprezentant al societăţii comerciale, se va prezenta cu un act de identitate, o copie a Certificatului de Înregistrare Fiscală şi ŞTAMPILA societăţii pentru care a concurat.

SORIN SELBINSCHI (Cabinet Individual de Arhitectură) a strâns cele mai multe globuri RFI în săptămâna 3-9 decembrie. El este câștigătorul unui espressor EC Caps. Felicitări!

SELBINSCHI DIANA (Cabinet Medical Individual) a strâns cele mai multe globuri RFI în săptămâna 10-16 decembrie. Ea este câștigătoarea celor 50 de carduri USB. Felicitări!

Spicul2 a strâns cele mai multe globuri RFI în săptămâna 17-23 decembrie.  El este câștigătorul celor 100 de agende personalizate. Felicitări!

Detalii în regulament şi în programele radio RFI România.