Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Călătorului îi stă bine cu drumul -- o discuţie despre du-te-vino în turismul românesc

dan-pavel.jpg

Daniel Pavel

Cu doar o zi înaintea datei de plecare a călătorilor din perioada Sfintelor Sărbători Pascale, aflăm câteva noutăţi, mai puţin cunoscute publicului larg.

Despre cum a primit România, în 2011,în cadrul Congresului FIJET, desfăşurat la Bucureşti, cele 3 mere de aur - calificativ maxim acrodat de această prestigioasă unei ţări, România fiind a doua ţară din lume care îl primeşte, pentru cea mai bună companie aeriană low cost pe turism, pentru Delta Dunării şi pentru fascinanta lume din Mărginimea Sibiului. Detalii despre actualitatea turismului de outgoing românesc, dar şi despre ultimele evoluţii pe frontul incomingului, din perspectiva marilor turoperatori şi intenţiile lor pentru România, în 2012.

O agenţie de turism care sărbătoreşte 20 ani şi planurile acesteia de viitor, dar şi o discuţie, pe finalul emisiunii, cu unul dintre activiştii neobostiti ai turismului românesc, de mai bine de un deceniu, Traian Bădulescu.

Invitaţii emisiunii Business on air: prin telefon, Dan Anghelescu, director general al agenţiei de turism La Piovra Turista, membru în consiliul director al ANAT şi secretar general pentru România al Clubului Fédération Internationale des Journalistes et Ecrivains du Tourisme - FIJET, şi Traian Bădulescu, general manager al Travel Advisor Media

Emisiunea Business on air din 26 ianuarie 2012