Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Comunicatori din toate breslele, uniţi-vă!

Pretextul ediţiei de astăzi a emisiunii a fost oferit de organizarea ieri, 29 februarie, a primei ediţii a Congresului Comunicatorilor, manifestare-maraton de 1 zi, în care s-au derulat activităţi complementare de tipul comunicărilor ştiinţifice, expoziţie şi workshopuri, în cea de-a doua parte a zilei. 

Caracterul inedit al evenimentului este dat de premisa de la care pleacă organizatorii, aceea conform căreia comunicatorul trebuie să se comunice, într-un mediu dedicat, şi pe sine însuşi. 

Invitata ediţiei este şi autoarea cărţii "Secretele relaţiei cu presa - studii practice şi studii de caz", titlu apărut în cadrul colecţiei Business a Editurii Universul Juridic, şi a făcut câteva precizări în ceea ce priveşte meseria comunicării livrată celor tineri.  Una dintre prezentările cele mai spectaculoase din panelul expoziţional al Congresului a fost cea a sistemelor mobile hidraulice de publicitate, pe suport de tip camion, un adevărat ecosistem de prezentare mobil, aduse în premieră la noi de un joint-venture romano-spaniol.

Şi pentru că este 1 martie, Business ON AIR, vă doreşte o primăvară călduroasă, îmbogăţită cu dezgheţuri de toate felurile, economice mai ales!

Invitat: Larisa Toader, managing partner al companiei Russenart Communications şi prin telefon, Bogdan Balta, director dezvoltare al companiei romano-spaniole Comunicacion Visual Dinamica.

Emisiunea Business on air din 1 martie 2012