Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Euranet - 04 Septembrie

Reuniuni importante în două capitale europene. La Londra miniştrii de finanţe din G-20 discută despre reformarea sistemului financiar mondial, în timp ce la Stockholm are loc o întâlnire a şefilor diplomaţiilor ţărilor Uniunii Europene. Vom găsi mai mult de opt voturi în tabăra comuniştilor pentru alegerea preşedintelui iar până la sfârşitul lunii Republica Moldova va avea şi un nou guvern. Regizorul Bobby Păunescu şi-a lansat la festivalul de film de la Veneţia pelicula "Francesca" cu Monica Bârlădeanu în rolul principal.Regizorul Bobby Păunescu şi-a lansat la festivalul de film de la Veneţia pelicula "Francesca" cu Monica Bârlădeanu în rolul principal. Mâine seară pe Stade de France Franţa şi România dau tot ce pot.

Reuniuni importante în două capitale europene. La Londra miniştrii de finanţe din G-20 discută despre reformarea sistemului financiar mondial, în timp ce la Stockholm are loc o întâlnire a şefilor diplomaţiilor ţărilor Uniunii Europene. Corespondentul RFI Mihaela Gherghişan se află în capitala suedeză şi ni se va alătura în direct.

Vom găsi mai mult de opt voturi în tabăra comuniştilor pentru alegerea preşedintelui iar până la sfârşitul lunii Republica Moldova va avea şi un nou guvern. Iată ce spune la RFI preşedintele parlamentului de la Chişinau Mihai Ghimpu. Ascultaţi în 40 de minute un interviu în exclusivitate.

Se vorbeşte din nou despre români în Italia. Regizorul Bobby Păunescu şi-a lansat la festivalul de film de la Veneţia pelicula "Francesca" cu Monica Bârlădeanu în rolul principal. Filmul a prins la public dar a provocat o reacţie furioasă a Alessandrei Mussolini. Ce i-a provocat mânia nepoatei fostului dictator ne va spune Ştefan Popescu.

Nerăbdare şi speranţe atât în tabăra naţionalei lui Răzvan Lucescu cât şi în cea a lui Raymond Domenech. Mâine seară pe Stade de France Franţa şi România dau tot ce pot. Despre ambianţa dinaintea partidei şi pronosticuri vorbim cu Petre Răileanu şi cu jurnalistul sportiv Jean Francois Peres de la radio Monte Carlo.