Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Euranet - 1 Martie

Dmitri Medvedev, preşedintele Rusiei, a început azi o vizită oficială de trei zile în Franţa. O premieră pentru liderul Kremlinului de când a ajuns în fruntea ţării în mai 2008. Noul preşedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, a afirmat că "integrarea europeană" a Ucrainei este "prioritatea" politicii sale externe. Bilanţ Olimpiadă Vancouver 2010- Românii au obţinut la JO canadiene rezultate superioare celor de la ultimele ediţii.

Dmitri Medvedev, preşedintele Rusiei, a început azi o vizită oficială de trei zile în Franţa.

O premieră pentru liderul Kremlinului de când a ajuns în fruntea ţării în mai 2008. Vizita preşedintelui rus va avea aparent o tentă economică dar analiştii subliniază mai ales dimensiunea ei politică

Noul preşedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, a afirmat că "integrarea europeană" a Ucrainei este "prioritatea" politicii sale externe, în timpul unei vizite la Bruxelles, prima efectuată în străinătate de la învestirea sa în funcţie

Bilanţ Olimpiadă Vancouver 2010- Românii au obţinut la JO canadiene rezultate superioare celor de la ultimele ediţii, inclusiv un loc 10, prin ştafeta feminină de biatlon. Marea dezamagire din Canada- Rusia.

PC va merge singur în alegerile din 2012. Iată prima afirmaţie răspicată privind viitorul electoral al conservatorilor după ce partidul şi-a ales un nou preşedinte.

Cine astupă prăpastia dintre editură, scriitor şi cititor?

Astăzi a luat naştere prima agenţie de ştiri şi comentarii on-line dedicată industriei editoriale din România, evenimentelor de carte şi scriitorilor români.