Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Euranet - 2 Martie

Cinci ţări europene au cerut Alianţei Atlantice o dezbatere privind "politica sa nucleară". Preşedintele Republicii Kazahstan Nursultan Nazarbaev l-a primit astăzi pe omologul său român, Traian Băsescu, la Palatul "Akorda". Dacia Duster va costa 10.500 euro cu tva, versiunea cu tracţiune pe faţă, şi 12.300 euro cu tva, versiunea cu tracţiune 4x4.

Cinci ţări europene au cerut Alianţei Atlantice o dezbatere privind "politica sa nucleară".

Întâlnire cu premierul francez, inaugurarea expozitiei Sfinta Rusie la Luvru şi o cină oficială la Palatul Elysée. Iată agenda celei de a doua zile a vizitei de Stat facută la Paris de preşedintele rus care ieri pecetluise un parteneriat strategic între cele două ţări.

Preşedintele Republicii Kazahstan Nursultan Nazarbaev l-a primit astăzi pe omologul său român, Traian Băsescu, la Palatul "Akorda".

Şeful statului a declarat la plecarea spre Kazahstan că vizita are printre obiective atragerea acestei ţări în proiecte energetice la care România este parte.

Dacia Duster va costa 10.500 euro cu tva, versiunea cu tracţiune pe faţă, şi 12.300 euro cu tva, versiunea cu tracţiune 4x4.

Duster este cel de-al şaselea model din gama Dacia care a avut astăzi premiera oficială la Salonul Auto de la Geneva.