Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Euranet 31 Iulie

Politicianul-cheie din Republica Molodva, ex-comunistul Marian Lupu, în prezent sef al Partidului Democrat, avanseaza ideea modificarii constitutiei, pentru ca seful statului sa fie ales în mod direct de cetateni. Cine cu cine negociaza în aceste zile la Chisinau îl întrebam pe directorul executiv de la Institutul pentru Politici Publice Arcadie Barbarosie

Politicianul-cheie din Republica Molodva, ex-comunistul Marian Lupu, în prezent sef al Partidului Democrat, avanseaza ideea modificarii constitutiei, pentru ca seful statului sa fie ales în mod direct de cetateni. Cine cu cine negociaza în aceste zile la Chisinau îl întrebam pe directorul executiv de la Institutul pentru Politici Publice Arcadie Barbarosie.

Pierderi istorice pentru Renault, în primul semestru al anului. Dupa Peugeot Citroën, grupul francez este victima crizei fara precedent din industria constructoare de automobile. Abordam subiectul în 40 de minute.

Vesti bune pentru turistii care îsi petrec vacanta de vara pe litoralul european! În mare parte, calitatea apei este satisfacatoare astfel încât scaldatul în mare nu se va lasa cu vizite la medic. Raportul anual al Comisiei Europene da o nota buna si litoralului românesc. Detaliile vin în 40 de minute.

Vizitam si cel mai mare magazin din lume: Galeriile Lafayette din Paris, construite în 1912. Sub numele fostului revolutionar si aventurier sunt grupate 62 de spatii comerciale care anul trecut au încasat 1 miliard de euro din vânzari.