Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Noi începuturi în presa tipărită - o privire dinspre generația următoare

Relansarea, la începutul acestei săptămâni, a publicației de afaceri Reporter Economic, aflată în cel de-al optulea an de existență, reprezintă, în fapt, propunerea editorială a unei noi echipe de jurnaliști pe macro economic, atât în conținut, cât și în formă.

Publicația bilingvă, română-engleză, este de altfel, și singura publicație de business din mediul autohton, care publică în exclusivitate sintezele de relații și afaceri internaționale ale prestigiosului portal Project Syndicate. Copiii, ca factor paradoxal de educație al adulților și de multiplicator de atitudine civică în ceea ce privește colectarea selectivă a deee-urilor reprezintă tema principală a strădaniilor inițiatorului proiectului Ecoatitudine, Stere Crețu. Economia în 2012 văzută din statistici, un prilej de a parafraza, din partea invitatei ediției, conform căreia statisticile sunt aseamenea unui costum de baie, relevă aproape totul dar ascund esențialul și astfel realitățile economice sunt întotdeauna diverse și interpretabile.

Invitați: Dra Alexandra Dumitriu, director editorial al periodicului de afaceri Reporter Economic și dl Stere Crețu, inițiatorul proiectului Ecoatitudine

Emisiunea Business on air din 5 aprilie 2012