Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Despre un altfel de a construi în mediul de afaceri

business-air-28-iunie.png

Gabriela Grigori - director dezvoltare resurse şi comunicare Habitat pentru Umanitate

Habitat pentru Umanitate, un ONG internaţional cu activităţi de mai bine de 16 ani în România, întrepătrunde zona de business cu grijă pentru persoanele vulnerabile, prin prisma situaţiei locative.

Anul acesta are loc cea de-a 4-a ediţie a evenimentului Big Build, cel mai mare proiect de construcţie accelerată din România - 10 case, în 5 zile, de la fundaţie, la finisaje, şi, ce este şi mai interesant, cu concursul a peste 500 voluntari din România şi străinătate. Deasemenea, Gala Societăţii a acordat, în 2012, pentru activităţile anului 2011, două premii Asociaţiei Habitat pentru Umanitate, la secţiunile "campanii şi proiecte de voluntariat" şi la "incluziune socială". 

Detalii despre toate acestea, în ediţia de astăzi.

Mâine, la Romexpo, în pavilionul C1 va avea loc o conferinţă dedicată nodurilor de transport multimodal pe Dunărea inferioară.

Resurse: www.habitat.ro şi www.ccira.ro.

Invitat:  în studio, dna Gabriela Grigori - director dezvoltare resurse şi comunicare Habitat pentru Umanitate şi, prin telefon, dna  Ruxandra Dumbrava, directoare generală a Camerei Bilaterale de Comerţ România - Austria

 

 

Emisiunea Business on air din 28 iunie 2012