Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Un strop de fericire în farfurie

fables-044.jpg

Un strop de fericire în farfurie

Bucureştiul haute cuisine este ambiţiosul titlu sub care lună de lună se vor întâlni în capitală staruri internaționale ale gastronomiei fine și cele mai bune vinuri. Evenimentul a fost inițiat de Le Manoir, lider pe piața gastronomiei fine din București și deținătorul francizei Comtesse du Barry în România și este realizat în parteneriat cu celebra casă de Armagnac Château de Laubade.

Prima degustare va fi elaborată cu ajutorul lui Sébastien Gravé, bucătar francez recompensat cu o stea Michelin, un chef pasionat care stăpâneşte perfect arta de a pune un strop de fericire în farfurie. Cât despre Arnaud Lesgourgues, proprietar al domeniilor Lesgourgues, se poate spune că el şi familia să deţin secretul longevităţii: o băutură distilată, aşa numita eau de vie, un Armagnac de excepţie care le curge în vine de trei generaţii.

Mihaela Dedeoglu în dialog, în studio, cu Sébastien Gravé, Arnaud Lesgourgues şi Cristian Preotu, director asociat Le Manoir