Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Grecia va beneficia de un ajutor în valoare de 130 de miliarde de euro

Grecia va beneficia de un ajutor public în valoare de 130 de miliarde de euro în cadrul celui de-al doilea plan de salvare şi unui efort mai important decât era prevăzut din partea sectorului privat, care a acceptat să suporte 53,5 la sută din datoria greacă.

Grecia va beneficia de un ajutor public în valoare de 130 de miliarde de euro în cadrul celui de-al doilea plan de salvare şi unui efort mai important decât era prevăzut din partea sectorului privat, care a acceptat să suporte 53,5 la sută din datoria greacă. Adunarea naţională franceză urmează să ratifice astăzi crearea Mecanismului european de stabilitate, « unealtă » destinată să apere zona euro de viitoarele crize ale datoriilor.

Contractele de asfaltare contractate de primărie în aprilie 2011 au preţuri de 10-15 ori mai mari faţă de estimările Băncii Mondiale din cauză că pe piaţă nu există o competiţie reală, a declarat Neicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei şi preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, la Discuţia de Luni.