Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Guvernul Ungureanu, în Parlament, pentru votul de învestitură

Guvernul Ungureanu apare azi în faţa Parlamentului pentru votul de investitură. Şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru prezentarea programului şi a listei Guvernului de către Mihai Răzvan Ungureanu este programată să înceapă la ora 11.00.

 

USL ameninţă că va contesta la Curtea Constituţională validarea Guvernului Ungureanu.

Reuniunea liderilor coaliţiei guvernamentale din Grecia s-a întrerupt după şapte ore, fără să ajungă la un acord politic global asupra măsurilor de austeritate propuse de creditorii ţării, în urma plecării liderului partidului Laos (extremă dreapta) de la negocieri, relatează AFP.

Liderii celor trei partide guvernamentale care au participat la o reuniune asupra planului de salvare a Greciei au ajuns la un acord asupra "tuturor punctelor planului, mai puţin unul" – cel privind "scăderea pensiilor".

Fostul ministru francez Eric Woerth a fost inculpat miercuri pentru trafic "pasiv" de influenţă de către judecătorii care anchetează acuzaţii de finanţare politică ilegală şi suspiciuni de favorizare în legătură cu miliardara Liliane Bettencourt, relatează AFP.