Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Muammar Gaddafi e de negăsit

jurnal-rfi-stiri-ora-18-muammar-gaddafi-e-negasit.jpg

Jurnal RFI: Muammar Gaddafi e de negăsit

Rebelii au înfiinţat baraje şi patrule în Tripoli în căutarea lui liderului libian. Deasemenea insurgenţii libieni au anunţat astăzi că oferă o recompensă de 1,7 milioane de dolari pentru capturarea lui Muammar Kadhafi viu sau mort.

Suma a fost propusă de oameni de afaceri libieni şi de Consiliul Naţional de Tranziţie, organismul politic al opoziţiei libiene. Între timp confruntările armate continuau astăzi la prânz în cartierul Bab al-Aziziya din Tripoli, unde se află complexul lui Muammar Kadhafi, cucerit ieri de insurgenţi
Seismul neobişnuit, de magnitudine 5,8 care s-a produs pe coasta de est a Statelor Unite, ieri, va intensifica supravegherea zonei epicentrului, în Virginia, care ar putea fi considerată o regiune cu risc seismic mai ridicat decât s-a estimat până în prezent, transmite AFP.
În România, comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare în anul 2012 ar putea aduce guvernanţii în situaţia de a fi nevoiţi să pună "criza economică" pe picior de egalitate cu situaţia de război sau catastrofă, chiar în anul în care se aşteptau primele beneficii ale ieşirii din recesiune.
 

 
Jurnal RFI cu Samuel Stan