Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Opoziţia vrea să blocheze adoptarea legii Sănătăţii

Opoziţia vrea să blocheze adoptarea legii Sănătăţii deoarece "consecinţele acestei legi sunt ireversibile" şi pentru ca documentul încalcă drepturi fundamentale ale omului precum acela că toţi cetăţenii au drept egal la sănătate.

 

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat că modul în care preşedintele Băsescu l-a tratat pe Raed Arafat reprezintă "o mare prostie".

Un val de reacţii s-a înregistrat la nivel internaţional, după ce un clip video postat pe Internet arată soldaţi americani care urinează aparent pe cadavrele unor presupuşi talibani, în Afganistan

Fondurile record de aproape 500 de miliarde euro împrumutate de BCE băncilor comerciale ajută substanţial sistemul financiar şi susţin încrederea în economia zonei euro, care arată semne de stabilizare, a declarat, astăzi, preşedintele BCE, Mario Draghi, după ce instituţia a menţinut dobânda cheie la 1%.

Ungaria condusă de Viktor Orban seamănă cu România lui Nicolae Ceauşescu - comentează cotidianul francez Le Monde în ediţia electronică de joi.