Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Sute de participanţi la mitingul USL au luat cu asalt Piaţa Universităţii

Sute de participanţi la mitingul USL au plecat de la Arcul de triumf  şi se îndreaptă spre Piaţa Universităţii, zonă neautorizată pentru protest.

În acest moment Piaţa Victoriei este blocată, după ce mai mulţi participanţi la mitingul USL au ajuns în faţa Guvernului, aceştia urmând să fie amendaţi întrucât trebuiau să protesteze în zona Muzeului Ţăranului Român, a declarat Florin Hulea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a susţinut, în discursul susţinut în faţa participanţilor la mitingul USL din Capitală, că, atunci când va ajunge la guvernare, Uniunea îi va ancheta pe şefii Poliţiei şi Jandarmeriei deoarece ar fi împiedicat prin mijloace nedemocratice unele persoane să ajungă la manifestaţie.

Candidatul republican Rick Perry îşi va anunţat joi retragerea din cursa pentru învestitura republicană în vederea alegerilor prezidenţiale din noiembrie din statele unite, a anunţat presa americană, citată de AFP.

Rick Perry , guvernatorul Texasului, un ultraconservator şi apărător al valorilor creştine, este pe ultimele locuri în sondaje în urma mai multor gafe comise în timpul dezbaterilor. Potrivit cotidianului Politico, Perry a anunţat că îl va sprijini pe Newt Gingrich.