Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


UDMR vrea retrocedare în natură

UDMR consideră nenegociabil principiul retrocedării bunurilor imobile în natură, unde este posibil, dar este de discutat în legătură cu modalitatea de compensare a pierderilor foştilor proprietari ale căror proprietăţi nu pot fi restituite în natură, a precizat, marţi, deputatul UDMR Marton Arpad.

 

Preşedintele Băsescu a promulgat în această după amiază legea privind confiscarea extinsă a averilor Legea a fost adoptată în varianta Senatului şi prevede că se supun confiscării mai multe bunuri în cazul în care persoana care le deţine a fost condamnată pentru comiterea anumitor infracţiuni şi dacă fapta este susceptibilă să îi procure un folos material, iar pedeapsa prevăzută de lege este închisoarea de cinci ani sau mai mare.

Anders Behring Breivik este o persoană manierată, se comportă cooperant cu psihiatrii care îl evaluează şi este "incredibil de mândru" de atacurile armate pe care le-a comis şi de ideologia extremistă pe care o promovează, afirmă experţi citaţi de ziarul The Independent.

Real Madrid întâlneşte echipa germană Bayern Munchen în această seară în Germania, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.