Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Varujan Vosganian: statul elen nu a scăpat încă de riscul falimentului

Acordul de azi noapte al Eurogrupului privind planul de salvare a Greciei este o măsură bună, dar statul elen nu a scăpat încă de riscul falimentului. Declaraţia a fost făcută la RFI de vice-preşedintele PNL, fostul ministru de Finanţe, Varujan Vosganian. El mai spune că situaţia din Grecia trebuie să fie o "lecţie" pentru România.

Acordul de azi noapte al Eurogrupului privind planul de salvare a Greciei este o măsură bună, dar statul elen nu a scăpat încă de riscul falimentului. Declaraţia a fost făcută la RFI de vice-preşedintele PNL, fostul ministru de Finanţe, Varujan Vosganian. El mai spune că situaţia din Grecia trebuie să fie o "lecţie" pentru România.Dominique Strauss-Kahn, fostul director general al FMI şi o vreme favoritul sondajelor de opinie pentru prezidenţialele franceze din luna mai, este convocat astăzi de anchetatorii din Lille. Audirea lui DSK, de mai multe ori amânată, are loc în cadrul unei afaceri de proxenetism.

Crucea Roşie negociază cu Damascul pentru a furniza ajutor umanitar populaţiei siriene,în timp ce militanţii îndemnau la evacuarea femeilor şi copiilor dintr-un cartier din Homs bombardat în continuare.