Victor Ponta: Traian Băsescu nu mi-a propus funcţia de premier

Victor Ponta infirmă declaraţia făcută de Traian Băsescu potrivit căreia acesta i-ar fi oferit funcţia de premier după demisia lui Emil Boc. Liderul PSD a spus ieri la Realitatea TV că preşedintele Traian Băsescu "nu i-a propus niciodată nimic" şi, prin urmare, "nu avea ce să refuze".

 

Un atentat cu o maşină - capcană a făcut ieri trei morţi şi 25 de răniţi în oraşul Alep din nordul Siriei. Ca şi după cele două atentate de sâmbătă din capitala Damasc soldate cu zeci de morţi, opozanţii şi regimul sirian s-au acuzat reciproc că ar fi la originea acestor atacuri.
 
Agenda bilaterală a relaţiei politice cu Rusia trebuie gradată, iată ce crede ministrul de externe. Cristian Diaconescu a declarat într-o emisiune difuzată ieri de Pro Tv că România se aşteaptă la o atitudine ceva mai substanţială a Moscovei faţă de Bucureşti după alegerea lui Vladimir Putin la Kremlin.
 
Programul 'Rabla' 2012 demarează azi prin înscrierea şi validarea colectorilor şi producătorilor.  Pentru acest an, Administraţia Fondului pentru Mediu a prevăzut un buget de 114 milioane lei, care permite scoaterea din uz a 30.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani.