Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Vladimir Putin sărbătoreşte al treilea mandat

Vladimir Putin sărbătoreşte al treilea mandat de preşedinte al Rusiei, însă atât instituţii de la Moscova, cât şi organizaţii internaţionale contestă corectitudinea scrutinului de ieri, dar şi campania electorală anterioară acestuia. De asemenea, sute de mii de buletine de vot au fost declarate nule la alegerile de ieri.

Pericol de tragedie ecologică în largul coastelor Greciei. O navă care transporta aproximativ 2.000 de tone de carburant s-a scufundat azi în apropiere de Antena. Nu se cunosc deocamdată cauzele accidentului.

Enel Distribuţie Muntenia nu a provocat blocarea serverului care nu a permis în această dimineaţă înscrierea copiilor în cadrul grupelor pregătitoare. Iată poziţia oficială a Enel, după ce Ministerul Educaţiei a dat vina pe compania furnizoare de electricitate pentru blocarea serverelor.

Mai multe imobile ale aeroportului Aurel Vlaicu din Băneasa prezintă risc seismic şi necesită lucrări de consolidare. În urma unei expertize seismologice s-a decis mutarea zborurilor de pe aeroportul din Băneasa pe Henry Coandă.