Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Ziua Mondială a Apei: Ce gust are apa bună?

world-water-day.jpg

Ziua Mondială a Apei: Ce gust are apa bună?

Ce gust are apa bună? RFI România a marcat joi, 22 martie 2012, Ziua Mondială a Apei prin concursuri de degustare de apă în Bucureşti şi în alte cinci oraşe ale ţării.  RFI a stat de vorbă cu mai mulţi participanţi la concurs încercând să afle la ce apă visează atunci când le e sete.

Pişcătoare, dulce, ca un suc sau minerală. Sunt câteva descrieri făcute de cei care nu au stat pe gânduri când au întâlnit standul RFI România în drum spre cumpărături. S-au înscris în concurs, gata să deguste mai multe sortimente de apă: unul de la robinet, oferit de Apa Nova, restul de la Cora sub formă de apă plată.

 

Competiţia a fost un bun prilej pentru a schimba păreri despre ce putem face ca să reducem consumul de apă. Câştigătorii degustărilor au fost răsplătiţi cu diverse premii. Bilanţul final după Ziua Mondială a Apei ceva mai târziu AICI, primele impresii mai jos:

 

 

Câteva sute de persoane au participat în Bucureşti la  degustarea de apă şi la plantare de mirodenii. Premiile au fost suplimentate pe fondul numărului mare de participanţi.  
 
Ziua Mondială a Apei: Ce gust are apa bună?