Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Atelier: "Pasărea ascunsă în piatră"

În acest week-end Muzeul Naţional de Artă al României vă invită să participaţi la atelierul ludic "Pasărea ascunsă în piatră".

Atelierul "Pasărea ascunsă în piatră" se va desfăşura sâmbătă, 21 iulie, începând cu ora 11:00, şi este un program adresat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani.

Atelierul în care se desfăşoară aceste programe este un spaţiu interactiv de iniţiere în opera lui Constantin Brâncuşi, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani. Participarea se face numai pe baza de programare la adresa: familii@art.museum.ro sau la numerele de telefon: 021.313.30.30 interior 923  sau 021.313.81.19, menţionând numele copilului şi vârsta acestuia.

Înscrierile se fac de către fiecare familie în parte, din momentul primirii anunţului, până în ziua de vineri, 20 iulie, ora 14:00. 

Tariful este de 10 lei/persoană - în cazul în care optaţi (atunci când veniţi, la casa de bilete) doar pentru atelierul ludic sau 12 lei/persoană - în cazul în care doriţi să vizitaţi (după activitatea din atelier) şi operele lui Constantin Brâncuşi expuse în cadrul Galeriei de Artă Românească Modernă a MNAR.  

Participanţii sunt aşteptaţi la intrarea muzeului din strada Ştirbei Vodă nr. 1 (partea laterală a muzeului) la data şi ora precizate. 

Locuri disponibile: 15 / program.