Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Ce "URMA "placuta in urechi si suflet

Rock-ul romanesc continua sa respire aer proaspat. Cel mai bun exemplu ar fi trupa URMA, care a concertat in studioul DeltaRFI, sambata 29 octombrie.

Rock-ul romanesc continua sa respire aer proaspat. Cel mai bun exemplu ar fi trupa URMA, care a concertat in studioul DeltaRFI, sambata 29 octombrie. Acest concert a facut parte din turneul "Anger As A Gift" in care baietii si-au promovat noul album, care poarta acelasi titlu. "Anger As A Gift e o lovitură de moarte dată prostului gust şi atitudinilor contra naturii din lumea show-business-ului actual. Efectul de igienizare e cu atât mai puternic, cu cât e doar colateral şi neintenţionat".(Mani Gutău, vocalul trupei URMA). A fost un concert acustic cum mai rar se vede in Romania, care a fost transmis live pe radio DeltaRFI. Nu vrem sa-i laudam (formal) pe baieti dar nu avem incotro. URMA este noua senzatie de rock proaspat si bine facut din peisajul muzical romaneasc. Adica muzica de tatuat ganduri conformiste…
Peste 300 de oameni au cantat alaturi de baieti mai bine de doua ore hiturile trupei, alaturi de alte piese care nu au fost incluse pe nici un album. Ii uram multa bafta trupei URMA, care va canta curand in Germania.

L.R./29 oct./21.20

 
Tags: