Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Interpretul lui JR Ewing a murit: Larry Hagman suferea de cancer

interpretul-lui-jr-ewing-murit-larry-hagman-suferea-cancer.jpg

Larry Hagman, celebrul JR Ewing din serialul Dallas, a murit.

Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 81 de ani. El suferea de peste 20 de ani de cancer la ficat.

Larry Hagman este genul de actor care se confundă toată cariera sa cu un singur personaj. În cazul de faţă, JR Ewing, un petrolist texan cinic, malefic şi totuşi simpatizat de milioane de fani din toată lumea. Serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane, între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

 

 

Actorul a murit într-un spital din Dallas, iar alături de el au fost colegii săi de serial, Linda Gray (Sue Ellen) şi Patrick Duffy (Bobby).

"Familia şi prietenii lui Larry au fost alături de el pentru Ziua Recunoştinţei. Când a murit a fost înconjurat de oameni iubiţi. A avut o moarte liniştită, aşa cum şi-a dorit", se arată într-o declaraţie de presă a familiei actorului.

Larry Hagman a fost supus unui transplant de ficat în 1995, după ani de alcoolism şi de atunci a sprijinit Fundaţia Naţională pentru Rinichi şi s-a pronunţat şi împotriva fumatului.

 

 

Larry Hagman a fost actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său rămâne JR Ewing din serialul TV "Dallas". Episodul "Who Shot JR?" ("Cine l-a împuşcat pe JR?"), difuzat în 1980, a rămas până acum unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din toate timpurile.