Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


James Cameron face echipa cu muzicienii

Interscope Geffen A&M Records s-a hotarat sa-l coopteze pe regizorul James Cameron pentru a realiza impreuna videoclipuri si proiectii 3D pentru concerte

Casa producatoare care ii reprezinta pe U2, Gwen Stefani, Dr. Dre si TV On The Radio a facut echipa cu regizorul James Cameron, castigator a numeroase premii Oscar, pentru a realiza prezentari 3D pentru videoclipuri muzicale si proiectii pentru concerte.
Interscope Geffen A&M Records a avut ideea acestui proiect dupa ce anul trecut piesa lui Gwen Stefani 'Wind It Up' a beneficiat de un videoclip 3D. Acea versiune nu a fost niciodata lansata dar presedintele label-ului, Jimmy Iovine a fost atat de impresionat incat a hotarat sa-si uneasca fortele cu Cameron. Regizorul a inventat si dezvoltat o noua tehnologie menita sa recreeze vederea umana: Fusion digital stereo camera system.

Cameron a regizat mai multe filme printre care 'Titanic' si 'Terminator 2: Judgment Day'. El foloseste acum echipamentul Fusion la 'Avatar', un film science fiction 3D, care va avea premiera in 2009.

Primul concert pentru care se va utiliza tehnologia 3D Fusion va avea loc in urmatoarele sase luni.

C.D. / 06.03.2007 / 11:22

Tags: