Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Luiza Zan oferă însemnări și scrisori de dragoste muzicale – „Scribble: Jazzified Love Songs”

Sâmbătă, 10 martie, la ora 21:30, Luiza Zan revine la Godot alături de un trio clasic – Albert Tajti (pian), Daniel Dumitrana (contrabas) și Florin Romascu (percuție) – pentru a oferi cadou un concert-felicitare, intitulat „Scribble: Jazzified Love Songs”. 

După o serie de concerte susținute la Godot Cafe-Teatru alături de chitariști renumiți precum Sorin Romanescu și Jimmy Cserkesz, Luiza Zan invită publicul la un eveniment special. Pe 10 martie, începând cu ora 21:30, bucureștenii primesc cadou „Scribble: Jazzified Love Songs”, un concert în care artista va fi acompaniată de un trio de muzicieni tineri - Albert Tajti (pian), Daniel Dumitrana (contrabas) și Florin Romascu (percuție). Un „concert-felicitare”, după cum îl numește cântăreața, care amintește de vremurile în care declarațiile și urările se regăseau pe o pagină de scrisoare sau felicitare din hârtie și erau adeseori însoțite de o privire și un zâmbet.

Înainte de felicitările electronice, a existat foaia de hârtie și creionul pe care fiecare din noi le foloseam mâzgălind nopți în șir ca să găsim acea propozițioară cu o semnificație profundă și pe care să o pictăm frumos pe o felicitare frumoasă și să o înmânăm unei persoane frumoase din viața noastră frumoasă. Și foaia aceea cu mâzgălituri aduna o mulțime de gânduri la fel de adevarate și de profunde ca și cele care în final ajungeau victorioase pe felicitare, mâna nu tremura, bărbia se sprijinea în palma stângă și era la fel de mult ‘eu’ în acele mâzgălituri, ca și în ‘eu‘ din semnătura de după ‘La mulți ani!‘” – Luiza Zan

Scribble: Jazzified Love Songs”, un concert-felicitare semnat Luiza Zan, Albert Tajti, Daniel Dumitrana și Florin Romascu.

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, imbinand fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spatiu multicultural elegant, cu atmosfera interbelica, dotat cu scena, cortina si pian. Un loc in care pur si simplu te simti bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezinta in fiecare seara spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiectii de film sau expozitii de fotografie. Din noiembrie 2010, cand si-a deschis portile, Godot a fost gazda unui numar impresionant de artisti care au sustinut spectacole si concerte cu sala plina. La Godot, cafeaua se serveste alaturi de artistii preferati, in fiecare zi, pe Str. Blanari nr. 14.