Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Românii îşi iau rămas bun de la Nicu Constantin

Actorul Nicu Constantin a fost înmormântat ,sâmbătă, la Eforie Sud, localitatea sa natală. Peste 100 de persoane au participat la funeralii. Artistul a decedat marţi, la vârsta de 70 de ani, în urma unui stop cardiorespirator, după ce a fost internat timp de peste patru luni la Spitalul Militar de Urgenţă din Bucureşti.

Actorul Nicu Constantin este înmormântat sâmbătă la Eforie Sud, localitatea sa natală. Peste 100 de persoane participă la funeralii. Artistul a decedat marţi, la vârsta de 70 de ani, în urma unui stop cardiorespirator, după ce a fost internat timp de peste patru luni la Spitalul Militar de Urgenţă din Bucureşti.

Teatrul românesc de revistă este în doliu după ce actorul Nicu Constantin s-a stins din viaţă. El a făcut un stop cardio-respirator, la vârsta de 70 de ani.

Artistul se afla internat de circa patru luni la Spitalul Militar din Bucureşti, pentru afecţiuni pulmonare severe.

Nicu Constantin

Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori români de teatru de revistă. El s-a născut pe 31 iulie 1939, la Eforie Sud. A urmat Şcoala de Marină din Constanţa şi Şcoala de Arte din Bucureşti.

Nicu Constantin a lucrat la Teatrul Satiric "Constantin Tănase" din Bucureşti între 1960 şi 2000, unde a susţinut peste nouă mii de spectacole.

Actorul a jucat în 28 de filme, dintre care amintim doar câteva : "Împuşcături pe portativ", "Alo, aterizează străbunica", "Ministerul comediei", "Secretul lui Bachus", "Întoarcere la dragostea dintâi", "Grăbeşte-te încet", "Ora zero", "Totul pentru fotbal" şi "Lupuşor şi Mieluţu".

Actorul Nicu Constantin şi-a povestit experienţa de viaţă în cartea autobiografică "Ochelarii miraculoşi".