Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Think Online

Gandesti online si crezi ca ai putea sa faci bani din asta? Nu suporti sa lucrezi pentru un sef care sa iti ingradeasca creativitatea? Te-ai saturat ca altii sa castige de pe skillurile tale? Atunci poate ca ai stofa de antreprenor.

Gandesti online si crezi ca ai putea sa faci bani din asta? Nu suporti sa lucrezi pentru un sef care sa iti ingradeasca creativitatea? Te-ai saturat ca altii sa castige de pe skillurile tale? Atunci poate ca ai stofa de antreprenor.

Business Club te invita in perioada 19-23 Aprilie sa participi la proiectul Think Online. Intr-un moment critic al economiei, domeniul afacerilor pe Internet devine unul din ce in ce mai atragator pentru antreprenori. Think Online, cel mai nou proiect marca Business Club, este o scoala de antreprenoriat care va pregati un numar de studenti pentru a isi deschide o afacere on-line. Ne adresam studentilor sau masteranzilor care sunt interesati de domeniul acesta, care si-au deschis o afacere/site sau care au de gand sa faca acest lucru in viitorul apropriat. Studii de caz, workshop-uri, simulari de management, networking si un concurs inedit de idei, totul intr-o atmosfera placuta si optima pentru a genera idei de succes. Proiectul va avea loc la Bucharest Hubb, primul club de work&fun din Romania dedicat antreprenorilor online.

Participand la eveniment, vei avea ocazia sa intalnesti oameni interesati de afaceri online, sa iti formezi o echipa si sa creezi un plan de afaceri sub indrumarea celor mai de succes antreprenori. Vei cunoaste investitori, vei face networking, vei invata de la oameni care au o experienta bogata in start-up-uri. Vei invata cum sa prezinti un pitch unui investitor si vei primi feedback. Dar, cel mai important, daca planul de afaceri pe care il vei dezvolta in cadrul proiectului va fi unul atractiv, vei avea ocazia sa primesti finantare de la un investitor important.

Si nu uita, la sfarsitul proiectului, dupa aproximativ o luna, cei mai buni participanti vor avea ocazia sa participe la un teambuilding alaturi de o parte din speakerii evenimentului pentru a ii cunoaste mai bine, a isi prezenta ideile si a lega eventuale colaborari.

La proiect, vei avea ocazia sa ii cunosti pe Vlad Stan (SeedMoney), Sergiu Biris (Trilulilu) Vladimir Oane (UberVU), George Lemnaru (Erepublik), Daniel Enache (Investitor), Marius Deak (GreenPixel) si multi altii!

Pentru inscriere click aici!

 
 
Tags: