Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Curcubeul lui Andrei

Mai multe plante, mai mulţi copaci şi energie electrică produsă cu ajutorul surselor de energie alternativă. Acestea sunt câteva dintre ideile salvatoare ale lui Andrei, pe care le-a transpus într-un desen în care curcubeul este cel care ne anunţă că Pământul este fericit.

Învaţă la Şcoala Generală nr. 179 din Capitală şi ne-a trimis la adresa [email protected] idea lui salvatoare pentru ca Pământul să se păstreze o planetă vie. RFI România transmite mesajul lui Andrei şi dacă sunteţi de aceeaşi părere, daţi like desenului.

"În desen am vrut să arăt că putem salva Pământul folosind orice colţişor  pentru a planta cât mai mulţi pomi şi flori, chiar şi pe terasele blocurilor. Avem nevoie de cât mai mult oxigen.

Am arătat de asemenea că putem avea o alternativă la producerea curentului electric produs de centralele nucleare, prin folosirea cât mai multor instalaţii eoliene care funcţionează prin forţa vântului. Dacă avem grijă de natură, împreună putem salva Pământul şi când natura este curată apare mereu curcubeul, exact ca în desenul meu".

Pentru înscrierea sa în cadrul concursului nostru, Andrei primeşte automat un puzzle personalizat Ziua Mondială a Mediului. Pentru a fi câştigător al unui joc Buki Instalaţie Eoliană, trebuie ca idea lui salvatoare să primească cele mai multe like-uri.

Intra şi tu în cursa pentru salvarea Pământului. Trimite-ne pe adresa de concurs sugestia ta pentru o planetă mai curată şi sănătoasă şi RFI România te premiază!