Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Prof. Dr. Toma T. Mugea a deschis un beauty center medical în Perla Residence

Centrul de Excelenţă Medestet, din Cluj Napoca, fondat în urmă cu 15 ani de Prof. Dr. Toma T. Mugea preşedinte al Societăţii Române de Chirurgie Estetică şi secretar general al Societăţii Europene de Chirurgie Estetică (EASAPS) va avea din această toamnă şi un beauty center în Pipera, zona care cunoaşte o intensă dezvoltare a serviciilor de înaltă calitate.

Medestet Beauty Center din Pipera este o nouă clinică, dar şi un ajutor pentru pacienţii noştri de aici, din Bucureşti şi din zona de sud a ţării, care reprezintă aproape 25% din totalul clienţilor  Centrului de Excelenţă Medestet din Cluj Napoca. Îi scutim de drumuri suplimentare şi suntem astfel mai aproape de ei, asigurându-le consultaţii postoperatorii, dar şi tratamente de întreţinere. În plus, Medestet Beauty Center din Pipera  va avea şi o activitate de sine stătătoare, oferind tratamente cosmetice medicale şi de înfrumuseţare locatarilor din zonă, pentru care imaginea şi prevenirea îmbătrânirii sunt lucruri care contează”, declară Prof. Dr. Toma T. Mugea chirurg estetician şi fondator al clinicii din Cluj Napoca, prima clinică privată de chirurgie estetică din România.

De ce în Pipera, într-un ansamblu rezidenţial şi nu în centrul Capitalei?

Trecerea de la locatar al  ansamblului Perla Residence la afacere În primul rând, pentru că fiica domnului Prof. Dr. Toma T. Mugea, doamna Ruxandra Boancă, specialist cosmetică medicală deţine un apartament de trei camere în ansamblul Perla Residence, pe care l-a cumpărat în urmă cu doi ani. Acum deja se gândeşte să îl schimbe cu un penthouse cu patru camere, tot în Perla Residence, pentru că familia se va mări în curând, cu un al doilea copil şi îşi doreşte să rămână în acest ansamblu.

Locuiam cu chirie într-un apartament din zona Unirii şi ne doream foarte mult o locuinţă liniştită, care să ne asigure confort şi siguranţă. Ne-a plăcut ansamblul Perla Residence pentru că este foarte aproape de oraş, într-o zonă care ni se potriveşte ca profil al locatarilor şi ne-a atras şi designul blocurilor, mediteranean, cu regim mic de înălţime şi cu ferestre mari, luminoase. Apartamentul este ca o casă, oferă confortul unei case, prin generozitatea spaţiilor interioare şi exterioare, fără a avea bătăile de cap ale unei case: cine tunde gazonul, cine repară acoperişul, cine asigură paza ş.a.m.d. Toate acestea sunt asigurate de administraţie. În plus, Perla Residence asigură mai multă intimitate decât alte ansambluri de apartamente din zonă, pentru că suntem doar doi vecini pe etaj, iar imobilul are doar două scări şi trei etaje”, afirmă Ruxandra Boancă, specialist cosmetică medicală.

Proiectul Perla Residence, ajuns la cea de-a doua şi ultima fază de dezvoltare cuprinde imobile tip vilă de maximum trei etaje, cu studiouri şi apartamente cu două, trei sau patru camere/penthouse, ce au suprafeţe  între 52 mp construiţi şi 180 mp construiţi. Ansamblul este situat în zona rezidenţială de nord a Capitalei (chiar la intrarea în Pipera, la 500 metri după coborârea de pe Pasajul Pipera), în imediata vecinătate a centrului de afaceri Pipera, pe marginea lacului.

Suntem încântaţi că Medestet, un centru cosmetic de elită a ales Perla Residence pentru activitatea sa din Bucureşti şi credem că această alegere accentuează calităţile proiectului Perla Residence, aducând în plus servicii exclusiviste proprietarilor ansamblului. Prin amplasarea în mijlocul naturii, stilul arhitectural mediteranean şi paleta de servicii oferite, Perla Residence înseamnă mult mai mult decât un spaţiu locativ, este un stil modern de viaţă, , ideal pentru a te reîncarcă după o zi agitată de muncă. Succesul primei etape a ansamblului, finalizată şi ocupată în procent de 100%, reprezintă pentru noi o confirmare importantă a atractivităţii locaţiei şi conceptului oferit. Etapa a doua (şi ultima) se apropie de final şi suntem încrezători că va avea un succes  similar primei etape, mulţi dintre proprietari exprimându-şi deja interesul de a-i aduce mai aproape pe cei dragi, într-unul din noile apartamente”, declară Alex Pintea, asset manager al Romanian Dynamic Property Fund, proprietar al ansamblului.

Preţurile locuinţelor variază între 69.600 euro şi 268.100 euro +TVA, pentru apartamente complet finisate şi utilate, la standarde superioare ( cu frigider, cuptor, plită, hotă, maşină de spălat vase, maşină de spălat rufe, toate încorporate, instalaţie de aer condiţionat, gresie şi faianţă Marazzi, uşi Porta Doors, glafuri din marmură, sanitare Grohe).

Ca facilităţi, Perla Residence dispune de 99 locuri proprii de parcare si 71 boxe subterane, pază proprie, loc de joacă pentru copii, sală de fitness, salon de cosmetică medicală şi un residents’ club.

Zona Pipera cunoaşte o dezvoltare accelerată a serviciilor şi infrastructurii urbane, după recenta inaugurare a Pasajului Pipera. Pe lângă supermarketuri, restaurante exclusiviste, florării de lux şi săli de fitness, acum a venit rândul centrelor de înfrumuseţare să ocupe zona.

Condiţiile sunt propice pentru un cabinet de elită. Ansamblul oferă discreţie şi intimitate potenţialilor clienţi, astfel încât doamna Ruxandra Boancă îl consideră drept cel mai potrivit pentru clienţii care apelează la servicii cosmetice sau estetice, care vor să arate foarte bine şi mai tineri, dar fără a fi aflate mijloacele prin care reuşesc acest lucru. Confidenţialitatea identităţii clienţilor şi a procedurilor este o garanţie oferită de centrul Medestet. Un atuu în acest sens este intrarea cu maşina în parcarea subterană, de unde accesul spre cabinet se face direct cu liftul în interiorul centrului de înfrumuseţare.

Medestet Beauty Center din Pipera nu este un simplu cabinet cosmetic de cartier, ci este un un centru de înfrumuseţare care se bucură de personal medical de înaltă calificare, ce asigură profesionalism, seriozitate, confidenţialitate şi discreţie, care oferă atât tratamente cosmetice profesioniste cât şi consultanţă pacienţilor săi, la pachet cu seturi de creme şi demachiante pentru îngrijire şi întreţinerea dintre şedinţe. Printre serviciile oferite de cabinet se numără tratamentele dermato - cosmetice  pentru faţă pe bază de acizi împotriva ridurilor, acneei, cicatricilor post acnee, petelor, pistruilor şi altor probleme ale feţei, microdermabrazie, peeling chimic, injecţii Botox, injecţii cu Acid Hialuronic, dar şi tratamente cosmetice pentru corp, precum epilarea semi-permanentă şi tratamentul hiperhidrozei (transpiraţia excesivă) etc. Acestea sunt completate de serviciile oferite de dermatolog medic primar, de specialistă în psihoterapie şi homeopatie, de kinetoterapeut şi o echipă de maseuri profesionişti.

Tot la Medestet Beauty Center Pipera, Prof. Dr. Toma T. Mugea oferă consultaţii de două ori pe lună, pentru tratamente speciale, dar şi pentru pregătirea unor operaţii estetice precum cele de mărire a buzelor, rinoplastie, otoplastie, lifting facial, liposucţie, remodelarea gambelor, îndepărtarea tatuajelor, extirparea de tumori, chirurgie genitală şi chirurgia sânului (implanturi mamare, reducerea sânilor, mastopexie –repoziţionarea sânilor sau ginecomastie –reducerea sânilor la bărbaţi).

De altfel, nu doar femeile sunt aşteptate la beauty center, ci şi bărbaţii, luând în calcul profilul clienţilor Centrului de Excelenţă Medestet, din Cluj Napoca, unde aproape 30% din pacienţii care au recurs la servicii de înfrumuseţare au fost de sex masculin, în acest an.

Prof. Dr. Toma T. Mugea este creatorul cremelor antirid şi antiacnee GLYCON cu Acid Glicolic, folosite de pacienţii Centrului de Excelenţă Medestet, din Cluj Napoca şi disponibile din acest moment şi în Medestet Beauty Center din Pipera.

Preţurile tratamentelor cosmetice şi de înfrumuseţare variază între 200 lei şi 350 lei şi se oferă o reducere de 10% pentru adolescenţi şi pentru bărbaţi, iar clienţii care îşi fac programare în zilele de marţi au o reducere de 15%.