Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Cele mai multe locuinţe de lux scoase la vânzare în Bucureşti

cele-mai-multe-locuinte-lux-scoase-vanzare.jpg

Cele mai multe locuinţe de lux scoase la vânzare în Bucureşti

Cel mai scump apartament din România costă 1,9 milioane euro şi se află în zona parcului Herăstrău. Potrivit unui studiu imobiliare.ro, apartamentul are 4 camere şi o suprafaţă de 240 de meitri pătraţi. Potrivit studiului, Bucureştiul are cele mai multe locuinţe de lux scoase la vânzare.

Peste 90% din locuinţele de lux aflate la vânzare se regăsesc în Bucureşti sau localităţile din jur. Cel mai mare preţ, de 1,9 milioane euro, fiind afişat pentru un apartament cu patru camere, potrivit datelor imobiliare.ro. Într-un top al oraşelor cu cele mai scumpe proprietăţi rezidenţiale, Bucureştiul este secundat de Braşov.

Următoarele locuri sunt ocupate de Constanţa, Cluj şi Timişoara. Cel mai scump apartament aflat la vânzare se află la etajul şase într-un imobil din zona Herăstrău. Fiecare cameră are baie proprie, apartamentul fiind dotat şi cu saună şi sală de fitness.

Locul doi este ocupat de un alt apartament cu patru camere situat în cartierul Primăverii care este scos la vânzare pentru un preţ de 1,5 milioane euro. Locuinţa este nouă, se află la etajul 1 şi are o suprafaţă utilă de 230 mp.

În Braşov, unul dintre cele mai scumpe apartamente are un preţ afişat la vânzare de 750.000 de euro. Locuinţa este situată într-o clădire istorică din centrul oraşului, cu vedere la Turnul Sfatului şi Biserica Neagră.

În Cluj-Napoca, cu 380.000 de euro poate fi achiziţionat un apartament cu o suprafaţă utilă de 240 mp, compus din şase camere, două bucătării, trei băi şi o terasă. Apartamentul se află într-o clădire istorică din centrul oraşului, iar în preţul de vânzare este inclus un garaj şi două locuri de parcare.

Ceva mai ieftin este un apartament cu o suprafaţă comparabilă, 260 mp, din centrul Timişoarei, foarte aproape de piaţa Unirii, pentru care proprietarul cere 350.000 de euro, arată datele imopbiliare.ro

 
Liliana Simionescu: cele mai multe locuinţe de lux scoase la vânzare în Bucureşti