Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Concurs de plantare răsaduri în coajă de ou de Ziua Mondială a Apei

RFI România a pregătit o surpriză tuturor bucureştenilor care vor fi prezenţi la hipermarketurile Cora Pantelimon, Sun Plaza şi Lujerului pe 22 martie, între orele 16:00 şi 20:00. Un inedit concurs de plantare mirodenii în coajă de ou îşi aşteaptă câştigătorii. 

Noi îţi vom arăta cum se plantează mirodenii în coajă de ou, pentru a le putea duce acasă, în ghiveciul din bucătăria ta şi a te bucura de ele la fiecare masă. Cu apă puţină, fără risipă, dar cu multă inventivitate şi imaginaţie. 

Ingredientele le aducem noi: ouă, răsaduri şi apă. Tot ce trebuie tu să faci este să fii prezent la ora stabilită, în hipermarketul preţurilor hipermici, Cora, şi să te bucuri de un concurs inedit care va stârni zâmbete, imaginaţii şi idei în cei care vor să contribuie şi ei la un proiect desfăşurat la nivel mondial. 

Ziua Mondială a Apei semnifică anul acesta ziua în care securitatea alimentară este aşezată la loc de cinste. Va vom arăta cum putem face să economisim apa pe care o folosim în fiecare zi, pentru a ne pregăti hrana. 

RFI România îţi dă idei pe 22 martie. Răspunde prezent atunci când Dj-ii noştri din hipermarketurile Cora Pantelimon, Sun Plaza şi Lujerului vor da startul concursului de plantat mirodenii cu apă puţină, dar multă imaginaţie pentru bucătăria ta. 

Proiectul face parte din Campania RFI România - Ziua Mondială a Apei, desfăşurată în şase oraşe din ţara noastră. Între orele 12:00 şi 20:00 vă dăm întâlnire la hipermarketurile Cora din Bucureşti, Constanţa, Cluj Napoca, Arad, Baia Mare şi Drobeta Turnu Severin pentru concursuri inedite, animaţii şi distracţie multă. 

Ia parte la Ziua Mondială a Apei, implică-te şi tu!