Play
Ascultă RFI Romania
Play
Ascultă RFI France
Ascultaţi


Conferinţă: Creşterea absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune

euro-money.jpg

Conferinţă: Creşterea absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune

Ministerul Afacerilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, inaugurează în data de 6 aprilie 2012 un ciclu de conferinţe regionale cu tema “Creşterea absorbţiei fondurilor structurale” la care sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în gestionarea fondurilor structurale şi de coeziune, ai autorităţilor centrale şi locale, ai beneficiarilor şi consultanţilor în domeniu. 

 

Scopul acestor întâlniri este de a furniza informaţii clare, bine documentate şi de ultimă oră şi, totodată, de a identifica problemele care obstrucţionează procesul de utilizare a instrumentelor structurale şi posibile idei pentru înlăturarea respectivelor dificultăţi.

Primul eveniment din această serie, la care va lua parte şi ministrul afacerilor europene Leonard Orban, va avea loc la 6 aprilie, la Braşov, hotelul Aro Palace (Bdul.Eroilor 27-29, etaj I, sala Europa II), cu începere de la ora 11.00.  

În paralel cu desfăşurarea conferinţei (a cărei agendă este prezentată anexat), în holul hotelului braşovean, experţi ai autorităţilor de management vor răspunde întrebărilor publicului interesat, unii dintre beneficiarii din regiune îşi vor prezenta proiectele realizate cu ajutorul fondurilor nerambursabile de la Uniunea Europeană, iar firmele de consultanţă îşi vor putea face cunoscute ofertele şi portofoliile de proiecte de succes.

Un stand special va fi amenajat de Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, coordonat de Ministerul Afacerilor Europene, care funcţionează, din luna februarie, în Bucureşti, bd. Iancu de Hunedoara nr.54.