Direct Jurnale Direct Monde
Ascultaţi


Piedone - pietonul. Primarul Sectorului 4 rămâne fără permis

200905-12386.jpg

Piedone - pietonul. Primarul Sectorului 4 rămâne fără permis

Prefectul judeţului Argeş i-a suspendat permisul de conducere
primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Prefectura invocă
nerespectarea procedurilor în obţinerea vizei de flotant de către
acesta, în comuna argeşeană Priboieni.

Prefectul judeţului Argeş i-a suspendat permisul de conducere primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Prefectura invocă nerespectarea procedurilor în obţinerea vizei de flotant de către acesta, în comuna argeşeană Priboieni.

"Din cercetările noastre rezultă că Popescu Cristian Victor Piedone, primarul Sectorului 4 al Capitalei a obţinut viza de flotant în data de 27 septembrie 2007, figurând că ar fi stat la cetăţeanul Constantin Grigoroiu, dar din informaţiile noastre lucrul acesta nu s-a întâmplat, iar la puţin timp după obţinerea vizei, în data de 19 octombrie 2007, a susţinut examen pentru obţinerea permisului de conducere la toate categoriile, examen pe care l-a promovat. Astăzi am semnat alte opt ordine de suspendare, astfel încât în acest moment există 329 de permise suspendate, iar la Poliţia Argeş au fost depuse 57 de carnete de conducere, pe care noi le suspectăm că ar fi fost obţinute în mod fraudulos", precizează prefectul Marcel Proca.

Primele înfăţişări în procesele pentru anularea permiselor de conducere, despre care există suspiciuni că au fost obţinute fraudulos au avut loc la Judecătoria Piteşti, la începutul lunii mai. Guvernul a decis în februarie ca permisele auto din acest caz să fie retrase.

Cristian Popescu Piedone spune de partea sa pentru agenţia MEDIFAX că nu a primit nici o înştiinţare oficială privind suspendarea permisului său de conducere. (CR - 25 mai 2009;14.20h)